Waterverf cursussen

Superzoet

Yesss wil jij ook deze heerlijke donut, chocolade aardbei en cupcake leren waterverven? Het is makkelijker dan je denkt, mijn duidelijke uitleg en video’s loodsen je er moeiteloos doorheen!

Nu voor 37 euro

De wondere wereld van waterverf

Denk jij: “Ik zou dat ook zo graag willen kunnen… Maar ik ben echt niet zó creatief.” Ik weet zéker dat ik jou kan leren waterverven! Het is makkelijker dan je denkt en met de juiste uitleg ga jij jezelf verbazen.

Nu voor 47 euro

Ontbijtfeestje

Dit overheerlijke ontbijtje met croissants, eitjes en cappucino leren waterverven? Geloof me, het is echt gemakkelijker dan je denkt. Met mijn uitleg en duidelijke video’s ga jij jezelf verbazen.

Nu voor 37 euro

Heerlijk Herfst

De kleuren van de herfst, zijn dat niet de mooiste? In deze online waterverf cursus kun je de mooiste kleuren gebruiken voor maar liefst 6 herfst illustraties

Nu voor 27 euro

Afrikaanse dieren

Wil jij niet 1, niet 2, maar VIJF Afrikaanse dieren leren aquarellen? Mooi! Dat is namelijk precies waar deze (laagdrempelige) online cursus over gaat!

Nu voor 27 euro

Halloween Mini Cursus

Wil jij kleurrijke én griezelige illustraties leren waterverven? In deze Halloween Mini Cursus ga je aan de slag met een pompoen, een vleermuis én een zwarte kat.

Nu voor 17 euro

Sinterklaas Mini Cursus

Hoe leuk is het om samen met je kinderen deze 4 Sint-creaties te maken. Je leert in verschillende videolessen 4 illustraties te maken: Een mijter, een pietenmuts, een mandarijn en pepernoten.

Nu voor 17 euro

Leren Digitaliseren

Je illustraties digitaliseren en afdrukken op kaartjes en posters? Leer hoe je je illustraties hoogwaardig én simpel digitaliseert met Photoshop of Elements middels mijn geheime en simpele methode.

Nu voor 97 euro

De afgelopen 2 jaar volgden meer dan 5000 mensen mijn waterverf cursussen!

Benieuwd welke waterverf materialen ik het allerliefst gebruik?

Schrijf je in voor mijn maandelijkse happy mail en ontvang mijn gratis e-book met mijn favoriete waterverf materialen direct in je inbox. 💌 Ruim 5000 mensen ontvangen maandelijkse vrolijke tips, illustraties en unieke deals die ik nergens anders deel!