fbpx

Welke waterverfcursus ga jij doen?

DE BASISCURSUS WATERVERF

Denk jij: “Ik zou dat ook zo graag willen kunnen… Maar ik ben echt niet zó creatief.” Ik weet zéker dat ik jou kan leren waterverven! Het is makkelijker dan je denkt en met de juiste uitleg ga jij jezelf verbazen.

Nu voor 47 euro

Jungle fever

In deze bomvolle cursus leer je een tijger, schattige jaguar, kolibrie en een monstera aquarellen. Daarbij krijg je ook een bonus timelapse waarin je meerdere kleurrijke junglebladeren gaat schilderen.

Nu voor 47 euro

ONDERWATERWERELD

In deze uitgebreide cursus leer je een walvis, clownvis (Nemo), kleurrijk koraal en een zeester aquarellen. Daarbij krijg je ook een verrassings timelapse waarin je nóg een illustratie leert schilderen!

Nu voor 47 euro

Ontbijtfeestje

Dit overheerlijke ontbijtje met croissants, eitjes en cappucino leren waterverven? Geloof me, het is echt gemakkelijker dan je denkt. Met mijn uitleg en duidelijke video’s ga jij jezelf verbazen.

Nu voor 37 euro

Dieren Draw Along Aqualclasses

Kijk over mijn schouder mee en leer in deze duidelijke video’s de leukste dieren te aquarellen. Je hebt de keuze uit twee bundels (gemakkelijk & gevorderd) met ieder 3 video’s.

Nu voor 37 euro

Superzoet

Yesss wil jij ook deze heerlijke donut, chocolade aardbei en cupcake leren waterverven? Het is makkelijker dan je denkt, mijn duidelijke uitleg en video’s loodsen je er moeiteloos doorheen!

Nu voor 37 euro

Afrikaanse dieren

Wil jij niet 1, niet 2, maar VIJF Afrikaanse dieren leren aquarellen? Mooi! Dat is namelijk precies wat je in (laagdrempelige) online cursus gaat doen! Ik leg alles duidelijk uit én doe alles voor.

Nu voor 27 euro

Heerlijk Herfst

De kleuren van de herfst, zijn dat niet de mooiste kleuren die er bestaan? In deze online waterverf cursus kun je de mooiste kleuren gebruiken voor maar liefst 6 verschillende herfst illustraties!

Nu voor 27 euro

Foodie Draw Along AQUARELCLASSES

Kijk over mijn schouder mee en leer in deze duidelijke video’s de overheerlijkste illustraties te aquarellen. Je hebt de keuze uit twee bundels (gemakkelijk & gevorderd) met ieder 3 video’s.

Nu voor 37 euro

Al ruim 6000+ mensen volgden op hun eigen tempo een Studio Cremers cursus!

Benieuwd welke waterverf materialen ik het allerliefst gebruik?

Schrijf je in voor mijn maandelijkse happy mail en ontvang mijn gratis e-book met mijn favoriete waterverf materialen direct in je inbox. 💌 Ruim 5000 mensen ontvangen maandelijkse vrolijke tips, illustraties en unieke deals die ik nergens anders deel!