Cursussen

DIERENLIEFDE Draw Along Bundels

Kijk over mijn schouder mee en leer in deze duidelijke video’s de leukste dieren te aquarellen. Je hebt de keuze uit twee bundels (gemakkelijk & gevorderd) met ieder 3 video’s.

Nu voor 37 euro

Foodie Draw Along Bundels

Kijk over mijn schouder mee en leer in deze duidelijke video’s de overheerlijkste illustraties te aquarellen. Je hebt de keuze uit twee bundels (gemakkelijk & gevorderd) met ieder 3 video’s.

Nu voor 37 euro

Heerlijk Herfst

De kleuren van de herfst, zijn dat niet de mooiste kleuren die er bestaan? In deze online waterverf cursus kun je de mooiste kleuren gebruiken voor maar liefst 6 verschillende herfst illustraties!

Nu voor 27 euro

Leren Digitaliseren

Je illustraties digitaliseren en afdrukken op kaartjes en posters? Leer hoe je je illustraties hoogwaardig én simpel digitaliseert met Photoshop of Elements middels mijn geheime en simpele methode.

Nu voor 97 euro

De wondere wereld van waterverf

Denk jij: “Ik zou dat ook zo graag willen kunnen… Maar ik ben echt niet zó creatief.” Ik weet zéker dat ik jou kan leren waterverven! Het is makkelijker dan je denkt en met de juiste uitleg ga jij jezelf verbazen.

Nu voor 47 euro

Superzoet

Yesss wil jij ook deze heerlijke donut, chocolade aardbei en cupcake leren waterverven? Het is makkelijker dan je denkt, mijn duidelijke uitleg en video’s loodsen je er moeiteloos doorheen!

Nu voor 37 euro

Halloween Mini Cursus

Wil jij kleurrijke én griezelige illustraties leren waterverven? Dan zit je goed in deze Halloween Mini Cursus. Je gaat aanaan de slag met een pompoen, een vleermuis én een zwarte kat. Nu voor 17 euro

Ontbijtfeestje

Dit overheerlijke ontbijtje met croissants, eitjes en cappucino leren waterverven? Geloof me, het is echt gemakkelijker dan je denkt. Met mijn uitleg en duidelijke video’s ga jij jezelf verbazen.

Nu voor 37 euro

Afrikaanse dieren

Wil jij niet 1, niet 2, maar VIJF Afrikaanse dieren leren aquarellen? Mooi! Dat is namelijk precies wat je in (laagdrempelige) online cursus gaat doen! Ik leg alles duidelijk uit én doe alles voor. Nu voor 27 euro

Sinterklaas Mini Cursus

Hoe leuk is het om samen met je kinderen deze 4 Sint-creaties te maken. Je leert in verschillende videolessen 4 illustraties te maken: Een mijter, een pietenmuts, een mandarijn en pepernoten.

Nu voor 17 euro

Al ruim 5000 mensen volgden mijn creatieve cursussen!

Benieuwd welke waterverf materialen ik het allerliefst gebruik?

Schrijf je in voor mijn maandelijkse happy mail en ontvang mijn gratis e-book met mijn favoriete waterverf materialen direct in je inbox. 💌 Ruim 5000 mensen ontvangen maandelijkse vrolijke tips, illustraties en unieke deals die ik nergens anders deel!