fbpx

Veelgestelde vragen

Materiaal

Wat is jouw favoriete materiaal en welke raad je aan?

Ik heb 3 blogs geschreven over mijn favoriete materialen én een gratis ebook inclusief shoplinkjes en tips voor ieder budget. Daar kun je alles rustig nalezen, maar hierbij mijn korte antwoord:

Penselen: Princeton Herritage
Papier: Legion Coldpress of Arches Coldpressed
Waterverf: Winsor & Newton

Hoe maak ik mijn penselen schoon?

Wanneer je investeert in (goede) materialen adviseer ik je om er ook netjes mee om te gaan. Dan kun je er járen plezier van hebben. Mijn penselen zet ik altijd met de haartjes omhoog (droog ze dan wel goed) in een pot of ik leg ze neer.

 Penselen die je met waterverf of gouache heb gebruikt was je het beste uit met lauw of koud water. Wil je écht al het pigment uit de haartjes wassen, gebruik dan een speciale penselenzeep of groene zeep. Ik heb dit echter nog nooit gedaan 😉

Welk programma gebruik jij om te digitaliseren?

Ik gebruik zelf de nieuwste versie van Photoshop (Creative Cloud abbonement) om mijn waterverf illustraties te digitaliseren. Dat doe ik aan de hand van een ‘geheime’ methode die ik ontwikkeld heb na 10+ Photoshop ervaring. Met deze methode is het digitaliseren in minuten gepiept én je behoudt de vloeiende waterverf overgangen!

Nieuwsgierig? Ik maakte er een cursus over, dan leer ik het je!

Cursussen

Welke cursussen heb je allemaal?

Inmiddels zijn het er een hele hoop. Je vindt alle cursussen hier.

Hoe en waar volg ik cursussen?

Na de aanschaf van de cursus heb je direct toegang tot de cursus. We werken met de leeromgeving van Huddle. Deze is heel gebruiksvriendelijk, snel én er zit ook een app bij die je op je telefoon en tablet kunt gebruiken:
Download de Android App
Download de Apple App

Zijn je cursussen ondertiteld?

Nee helaas nog niet. Ik zeg al een hele tijd dat ik dat ooit wil gaan regelen. Maar er zijn altijd urgentere to do’s. Mail ons vooral wanneer je behoefte hebt aan ondertiteling!

Hoe lang kan ik gebruik maken van de cursussen?

Je kunt 1 jaar na aanschaf (365 dagen) lang de cursussen volgen, genoeg tijd dus om jouw skills te verbeteren en te genieten van jouw me-time momentje!

Verder nog vragen?

Heb jij nog een vraag die onbeantwoord is gebleven? Mail dan naar team@studiocremers.nl. 🙂

Benieuwd welke waterverf materialen ik het allerliefst gebruik?

Schrijf je in voor mijn maandelijkse happy mail en ontvang mijn gratis e-book met mijn favoriete waterverf materialen direct in je inbox. 💌 Ruim 5000 mensen ontvangen maandelijkse vrolijke tips, illustraties en unieke deals die ik nergens anders deel! 

Heb jij zin om te leren waterverven? Ik weet 1000% zeker dat jij dit kan!