Van Droom naar Creatief Bedrijf - Wachtlijst - Studio Cremers

studio cremers online programma

Van Droom naar

Creatief Bedrijf

Start eindelijk jouw creatieve onderneming!

Hét programma

voor creatieve makers

Het is tijd. Voel je die kriebel in je buik? Laten we samen jouw droom starten!

Hoe spannend het ook is, het is tijd om de sprong te wagen. Al die onzekerheid over waar te beginnen ga ik wegnemen. Dit programma is het begin. Je gaat stap voor stap meegenomen worden van marketing tot boekhouding. En belangrijk: we gaan ook op mindsetniveau aan de slag.

Ik leer jou hoe je een succesvolle onderneming kunt opzetten naast je baan, ziekte of als volledig bedrijf! En het wordt LEUK!

Jouw succesverhaal begint hier.

Wil je op de hoogte gehouden worden over de lanceerdatum en de inhoud van dit complete online programma? Zet jezelf dan vrijblijvend op de wachtlijst en krijg ook meteen de beste early-bird-pilot-prijs 😱

“Het begon allemaal onzeker – kan ik wel echt van mijn passie leven? En kijk nu, hier zit ik in mijn eigen kantoor. Vanmiddag kreeg ik weer een bestelling binnen. Het idee dat mensen betalen voor wat ik creëer.. wauw! Het programma heeft me echt geholpen om mijn werk te verkopen op een manier dat ik het zelfs leuk vind!

Sinds ik mijn bedrijf ben gestart, bruist mijn energie. Ik kan nu mijn eigen tijd indelen, rust nemen wanneer nodig en doorwerken wanneer ik inspiratie heb. Dat is rijkdom. Wat ben ik blij dat ik de stap gezet heb om met dit programma te starten. Nu is de droom van een eigen bedrijf werkelijkheid geworden. Bizar!

Elke dag leef ik mijn droom. En dat gevoel, dat is onbetaalbaar.’

🙋🏻‍♀️ Steek je hand op als je dit herkent

Je twijfelt al lang over een eigen bedrijf, maar je raakt totaal overweldigd door alles wat je moet regelen.

De gedachte dat je als creatief de boekhouding en administratie moet bijhouden maakt ja al bang…

Je droomt van het hebben van een eigen bedrijf, maar zekerheid en stabiliteit zijn ook belangrijk voor je.

Je hebt het gevoel dat je niet creatief of ondernemend genoeg bent om een bedrijf te starten.

Er is zóveel te vinden op internet… Jij hebt juist behoefte aan een duidelijk stappenplan en begeleiding. 

Herken je dit? Dan wil je 100% het programma volgen. Zet jezelf dan op de wachtlijst 🩷

In het programma ga je…

  • … jouw stijl vinden en je creativiteit in de markt zetten
  • … leren hoe je je werk kunt verkopen dmv verschillende strategieën
  • … in de wereld duiken van online zichtbaarheid en klantenbinding
  • … op een begrijpelijke manier leren hoe je die boekhouding moet doen
  • … een bedrijfsmodel te creëren dat past bij jouw leven, of je nu een baan hebt, te maken hebt met ziekte of fulltime wilt ondernemen.
  • … aan de slag met veel praktische en creatieve opdrachten om alles direct toe te passen
  • … veel inspiratie krijgen van anderen creatieven die succesvolle bedrijven hebben
  • … verrast worden door vernieuwende en creatieve manieren om kennis op te doen
Wil jij dit leren? Schrijf je dan in voor de wachtlijst!

Wie is Marion Cremers?

Hoi hoi! Ik ben Marion, de oprichter van Studio Cremers. Wat begon als een hobby, groeide uit tot een succesvol bedrijf. Ik begon met ondernemen toen ik chronisch ziek bleek te zijn. Na mijn ontslag groeide Studio Cremers uit tot wat het nu is. Ik kon mijn rust zelf indelen en ik bleek zoveel energie van ondernemen te krijgen dat dat de manier bleek om ‘beter’ te worden!

Inmiddels werk ik samen met een klein team en heb ik met Studio Cremers al meer dan 6000 cursussen verkocht. Het is inmiddels een sterk merk geworden en dat is precies mijn specialiteit binnen mijn andere bedrijf Chapter Confetti. Begin 2023 verkocht ik het merk Los & Lippig. Ik zit nooit stil 🥳

Door de jaren heen heb ik veel geleerd over de uitdagingen en kansen van het creatieve ondernemerschap. Van het aanmodderen met boekhouding tot het maken van authentieke Instagram stories. Samen met online advertenties en mijn 9000+ emaillijst zorg ik al jaren voor consistente inkomsten.

Ik ben ervan overtuigd dat ook jij succesvol kunt zijn in het omzetten van je hobby in een winstgevende onderneming, mits je over de juiste kennis beschikt. Die kennis en ervaring, opgedaan tijdens mijn eigen reis, wil ik nu met jou delen. Ik heb geen geheimen!

Doe jij mee?

 

Al ruim 6000+ mensen volgden op hun eigen tempo een Studio Cremers cursus!

Over mijn andere cursus:

 🚀 Wacht niet meer. Maar waag de sprong!

Blijf op de hoogte over de lanceerdatum en de inhoud van dit complete programma en zet jezelf vrijblijvend op de wachtlijst. Je krijgt dan automatisch ook de beste early-bird-pilot-aanbieding!