fbpx

Van Droom naar

Creatief Bedrijf

Start direct en begin jouw eigen onderneming!

Hét business programma voor creatieve makers

Het is tijd. Let’s build your business. We gaan samen jouw droom uit laten komen!

Hoe spannend het ook is, het is tijd om de sprong te wagen. Al die onzekerheid over waar te beginnen ga ik wegnemen. Dit programma is straks jouw handleiding. Je gaat stap voor stap meegenomen worden van marketing tot boekhouding. En belangrijk: we gaan ook op mindsetniveau aan de slag!

Ik ga je leren hoe je een goedlopend, creatief bedrijf kunt opzetten naast je baan, ziekte of als volledig bedrijf. En het wordt LEUK!

Jouw succesverhaal begint hier.

KRIJG 200 EURO KORTING!  

En NU TIJDELIJK voor maar 597,- ipv 797,-! Of betaal in termijnen van slechts 49,75.

Stel je voor:

“Het begon allemaal onzeker – kan ik wel echt van mijn passie leven? En kijk nu, hier zit ik in mijn eigen kantoor. Vanmiddag kreeg ik weer een bestelling binnen. Het idee dat mensen betalen voor wat ik creëer.. wauw! Het programma heeft me echt geholpen om mijn werk te verkopen op een manier dat ik het zelfs leuk vind!

Sinds ik mijn bedrijf ben gestart, bruist mijn energie. Ik kan nu mijn eigen tijd indelen, rust nemen wanneer nodig en doorwerken wanneer ik inspiratie heb. Dat is rijkdom. Wat ben ik blij dat ik de stap gezet heb om met dit programma te starten. Nu is de droom van een eigen bedrijf werkelijkheid geworden. Bizar!

Elke dag leef ik mijn droom. En dat gevoel, dat is onbetaalbaar.’

🙋🏻‍♀️ Steek je hand op als je dit herkent

Je twijfelt al lang over een eigen bedrijf, maar je raakt totaal overweldigd door alles wat je moet regelen.

De gedachte dat je als creatief de boekhouding en administratie moet bijhouden maakt ja al bang…

Je droomt van het hebben van een eigen bedrijf, maar zekerheid en stabiliteit zijn ook belangrijk voor je.

Je hebt het gevoel dat je niet creatief of ondernemend genoeg bent om een bedrijf te starten.

Er is zóveel te vinden op internet… Jij hebt juist behoefte aan een duidelijk stappenplan & begeleiding

Herken je dit? Dan wil je 100% het programma volgen!

Tm zondag 11 februari 23:59 krijg je 200 euro KORTING! Je doet dan al mee voor maar 597,- ipv 797 euro ex btw 😱

Of 12 maandelijkse termijnen van 49,75! 🔥 Plus, je houdt onbeperkt toegang tot alle materialen.

In het programma ga je…

  • … jouw stijl vinden en je creativiteit in de markt zetten
  • … leren hoe je je werk kunt verkopen dmv verschillende strategieën
  • … in de wereld duiken van online zichtbaarheid en klantenbinding
  • … op een begrijpelijke manier leren hoe je die boekhouding moet doen
  • … een bedrijfsmodel te creëren dat past bij jouw leven, of je nu een baan hebt, te maken hebt met ziekte of fulltime wilt ondernemen.
  • … aan de slag met veel praktische en creatieve opdrachten om alles direct toe te passen
  • … veel inspiratie krijgen van anderen creatieven die succesvolle bedrijven hebben
  • … verrast worden door vernieuwende en creatieve manieren om kennis op te doen
Wil jij dit leren? Doe dan mee!

Dit wordt de inhoud:

Mijn doel is om jou te voorzien van de tools, strategieën en inzichten die je nodig hebt om jouw soon-to-be-creatieve-business succesvol naast je huidige baan of situatie te runnen. Maar goed: Het programma is verdeeld in vier segmenten:

🧠  Mindset Studio
In deze studio duiken we samen naar het hart van jouw succes. Succes hangt voor 20% af van strategie en 80% is mindset werk. We gaan ontdekken wie jij echt moet zijn om jouw droombedrijf op te bouwen. Samen pakken we eventuele blokkades en beperkende overtuigingen aan, zodat jij je creatieve kracht volledig kunt omarmen en benutten.

📈  Brand Studio
In de Brand Studio ontrafelen we het geheim van een sterk creatief merk. Hier ontdek je wat jou uniek maakt en hoe je jouw ondernemersskills volledig kunt benutten. We gaan diep in op het bepalen van je prijzen en hoe je jouw aanbod strategisch in de markt zet.

🤑  Money Studio
Tijd om de financiële touwtjes in handen te nemen in de Money Studio! Hier duiken we in de wereld van marketing, sales, en boekhouding. We gaan ervoor zorgen dat jij een serieus bedrijf wordt, waar je serieuze prijzen kunt vragen voor jouw werk. Je bent al fantastisch in wat je doet; nu gaan we ervoor zorgen dat je ook een ster wordt in het runnen van je zaak.

🎠 Show Studio
It’s showtime baby! We gaan hier de kunst van slimme marketingstrategieën onthullen. Ik leer je hoe je verder gaat dan alleen zichtbaar zijn op social media. We bouwen samen een website én marketingstrategie die als een magneet klanten aantrekt.

In totaal zijn er 12 modules, hieronder lees meer over deze modules:

🧠 MODULE 1: WAAR STA JE NU?

We beginnen bij jou. Wat zijn jouw gewoontes, heb je al een eigen stijl en wat zijn jouw eventuele belemmeringen? Ik ga je leren te herkennen wat jou energie geeft en wat je tegen houdt, zodat je een stevige basis legt voor je creatieve onderneming.

 

🧠 Module 2: Jij als ondernemer.

In deze module ga je leren hoe je je dromen omzet in concrete doelen zonder overwhelmed te raken. Praktisch, overzichtelijk en stap voor stap neem ik je mee. Zo wordt je de ondernemer waarvan jij droomt!

 

📈 Module 3: Let’s start business.

In deze module duiken we in de kern van jouw onderneming: het onderzoeken van je markt, het begrijpen van je doelgroep en het finetunen van je productaanbod. Met deze inzichten ga ik je helpen om je onderneming succesvol te positioneren.


📈 Module 4: Brand your business

Mijn ervaring met het creëren van merkidentiteiten helpt jou een ‘ziel’ te geven aan jouw bedrijf, iets wat vaak ontbreekt bij startende creatieve ondernemers. We gaan ons richten op jouw kernwaarden, visuele stijl en merk-communiatie. Dit gaat jou onderscheiden van anderen!

📈 Module 5: Jouw klant

Ontdek wie jouw droomklant en hoe jij op een leuke manier contact met ze legt. We gaan ons focussen op het opbouwen van een goede band met potentiële klanten, zodat je jouw werk kunt verkopen op jouw eigen manier. En nee, je hoeft geen opdringerige verkooppraatjes te houden.

🤑 Module 6: Moneysss

Creatieven en cijfers… Wij gaan het laten werken! We gaan ontdekken wat jouw money-mindset is en hoe deze jouw bedrijf beïnvloedt. Ik ga je de basis leren voor een overzichtelijke en vooral KLOPPENDE boekhouding. Deze module gaat je vertrouwen geven, geloof me!

🤑 Module 7: Product- & Prijsbepaling

 
Prijzen bepalen is niet moeilijk. Althans, niet na deze module! Ik ga je leren hoe je jouw producten en prijzen strategisch bepaalt. Want wanneer zet je hoog of laag in? Daarbij ga ik je leren wanneer het slim is om te stijgen in je prijzen.

 

🤑 Module 8: Verkopen

Je wordt ondernemer, dus wil je ook verkopen. Dat gaat hand in hand samen. In deze module leer je hoe je authentiek kunt verkopen aan zowel koude als warme doelgroepen. Daarbij ga ik je helpen om de juiste verkoopstrategieen en platformen (Instagram, website, offline markten, winkels etc). te kiezen.

 

🤑 Module 9: Webshop of website?

Je wilt de goede keuze maken. Maar wat kies uit de lijst Shopify, WordPress, Etsy of wat anders? Ik ga je per platform alle voor- en nadelen vertellen en ik laat andere creatieven aan het woord. Hierdoor ga jij het perfecte platform voor jou om te verkopen kiezen!

 

🤑 Module 10: Verkopen op je website

Een website moet goed in elkaar zitten om van bezoekers klanten te maken. Ik ga je praktische tips voor productfotografie geven en geef je website templates die je kunt gebruiken om online verkoop te genereren.

 

🎠 Module 11: FIND & SHOW YOUR STYLE!

Het is als creatief belangrijk om jouw eigen stijl te vinden. Maar jij weet ook hoe moeilijk dat is! Ik ga je leren om deze unieke stijl te vinden en hoe je deze creatief en authentiek kunt laten zien. Hierdoor bouw je , zodat je een community opbouwt die graag van je koopt.

🎠 Module 12: Jezelf als merk

Leer hoe je jezelf positioneert als sterk creatief merk. Deze module gaat je leren hoe je je écht kunt onderscheiden van alle anderen en waarom dat belangrijk is. Als je namelijk een groot merk wordt, is de kans groter dat je weer kunt gaan samenwerken met andere grote merken!

🎁 BONUS: Het begin

Start sterk: Vind de perfecte naam, krijg hulp bij je KvK-inschrijving en BTW-nummer aanvraag, plus essentiële tips voor het openen van een zakelijke bankrekening. Dan kun je daarna écht aan de bak!

 

Krijg nu tijdelijk 200 euro KORTING! Je doet dan al mee voor maar 597,- ipv 797 euro ex btw 😱

Of 12 maandelijkse termijnen van 49,75! 🔥 Plus, je houdt onbeperkt toegang tot alle materialen.

Wie is Marion Cremers?

Hoi hoi! Ik ben Marion, de oprichter van Studio Cremers. Wat begon als een hobby, groeide uit tot een succesvol bedrijf. Ik begon met ondernemen toen ik chronisch ziek bleek te zijn. Na mijn ontslag groeide Studio Cremers uit tot wat het nu is. Ik kon mijn rust zelf indelen en ik bleek zoveel energie van ondernemen te krijgen dat dat de manier bleek om ‘beter’ te worden!

Inmiddels werk ik samen met een klein team en heb ik met Studio Cremers al meer dan 6000 cursussen verkocht. Het is inmiddels een sterk merk geworden en dat is precies mijn specialiteit binnen mijn andere bedrijf Chapter Confetti. Begin 2023 verkocht ik het merk Los & Lippig. Ik zit nooit stil 🥳

Door de jaren heen heb ik veel geleerd over de uitdagingen en kansen van het creatieve ondernemerschap. Van het aanmodderen met boekhouding tot het maken van authentieke Instagram stories. Samen met online advertenties en mijn 9000+ emaillijst zorg ik al jaren voor consistente inkomsten.

Ik ben ervan overtuigd dat ook jij succesvol kunt zijn in het omzetten van je hobby in een winstgevende onderneming, mits je over de juiste kennis beschikt. Die kennis en ervaring, opgedaan tijdens mijn eigen reis, wil ik nu met jou delen. Ik heb geen geheimen!

Doe jij mee?

 

Al ruim 6000+ mensen volgden op hun eigen tempo een Studio Cremers cursus!

Over mijn andere cursus Bijverdienen met je Hobby:

 🚀  Het is nu eindelijk tijd. Tijd voor jouw droom!

Doe mee voor slechts 597 ipv 797 euro!!🔥 Plus, je houdt onbeperkt toegang tot alle materialen.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het programma?

Wanneer je je aanmeldt in de Early Bird Periode, dan krijg je 9 februari toegang. Je kunt daarna meteen beginnen met het volgen van de eerste 3 modules. Het gehele programma is opgebouwd in 12 modules met ieder 5-10 video-, podcast en tekstlessen. Maar het is niet alleen luisteren en kijken, je gaat ook actief aan de slag met praktische opdrachten. Zo kun je de theorie meteen toepassen in de praktijk en leer je op een effectieve manier!

Het programma is ontworpen om flexibel te zijn, maar ik raad je aan om wekelijks ongeveer 1 tot 2 uur te besteden aan de lessen en opdrachten. Dit kan variëren afhankelijk van je eigen tempo en beschikbaarheid.

Wat is het verschil tussen de cursus 'Bijverdienen Met Je Hobby' en het programma 'Van Droom Naar Creatief Bedrijf'?
  • Bijverdienen Met Je Hobby: Perfect als je wilt beginnen met geld verdienen met je hobby. Deze cursus focust op Instagram als verkoopkanaal en behandelt de basis van Instagram, boekhouding/regelgeving, de eerste prijsbepaling en online verkoop. Het is ideaal voor kleine stappen met een focus op sociale media.
  • Van Droom Naar Creatief Bedrijf: Een uitgebreid programma voor het opzetten van een volwaardig bedrijf – of dit nou partime of fulltime is. Het omvat alles van mindset tot praktische vaardigheden zoals het opzetten van een webshop en effectieve verkoopstrategieën. Geschikt als je klaar bent voor serieuze stappen en een compleet bedrijf wilt opbouwen.

Kies ‘Bijverdienen Met Je Hobby’ als je klein wilt beginnen. Ga voor ‘Van Droom Naar Creatief Bedrijf’ als je klaar bent voor een serieuze onderneming. Het prijsverschil tijdens de earlybird-fase is 300 euro.

Wanneer start het programma?

Het programma start vanaf 9 februari. Dan staan de eerst modules voor je klaar en zal er elke week een nieuwe module verschijnen.

Is het programma 'Van Droom Naar Creatief Bedrijf' geschikt voor alle soorten creatieve ondernemers?

Absoluut! Of je nu illustrator, schrijver, ontwerper, muzikant of een ander type creatieve professional bent, dit programma biedt de tools en kennis die je nodig hebt om je creatieve passie om te zetten in een succesvol bedrijf.

Wat gebeurt er als ik een live Q&A sessie mis?

Geen zorgen, alle Q&A sessies worden opgenomen en zijn achteraf beschikbaar in het programma. Zo kun je ze op een later moment terugkijken wanneer het jou uitkomt.

Biedt het programma 'Van Droom Naar Creatief Bedrijf' ook persoonlijke begeleiding of feedback?

Naast de community krijg je bij het programma 3 live Q&A’s via Zoom. Hierin beantwoordt Marion live jouw vragen. Hoewel er geen één-op-één coaching is, krijg je op deze manier volop de gelegenheid om feedback en advies te ontvangen van zowel mij als van je medecursisten.

Kan ik de belasting terugkrijgen?

Als ondernemer kun je de kosten van educatieve programma’s vaak aftrekken als bedrijfskosten, inclusief de BTW. Daarom worden zakelijke aankopen meestal zonder BTW vermeld.

Ben je nu nog geen ondernemer maar word je dat later wel? Dan kun je de BTW die je voor dit programma hebt betaald, later terugvragen bij de Belastingdienst. Geen zorgen, in mijn programma leer ik je precies hoe je dit doet.

Waarom zijn de termijnbetalingen duurder?

Ik bied termijnbetalingen aan zodat mijn programma toegankelijk is voor iedereen, ongeacht je budget. Termijnbetalingen zijn iets duurder vanwege de extra administratieve kosten en het beheer ervan over de tijd. Ik doe mijn best om deze kosten zo laag mogelijk te houden, zodat je zonder al te veel financiële druk kunt starten met leren en groeien.

Verder nog vragen?

Heb jij nog een vraag die onbeantwoord is gebleven? Mail dan naar team@studiocremers.nl. 🙂