fbpx

OMG. Je doet gewoon mee!!

Binnen een paar minuten ontvang je de inloggegevens in je inbox (check ook even je spam).

Deel de afbeelding hieronder in stories en tag me!

terwijl jij wacht op de inloggegevens…

Heb je mijn podcast al geluisterd?

Jij wilt van jouw hobby een succesvol bedrijf maken. Ik, Marion – jouw podcasthost – ben founder van twee creatieve bedrijven: Chapter Confetti & Studio Cremers. En dat terwijl ik het label ‘chronisch ziek’ kreeg. Hoe doe ik dit?

Elke aflevering is een mix van persoonlijke verhalen, praktische tips en hopelijk veel inspiratie! Of je nou een beginnende hobby’ist of een creatieve professional bent die zoekt naar nieuwe invalshoeken en inspiratie: deze podcast is voor jou.

Ga lekker zitten, wandelen, sporten of tekenen en laat je inspireren!

Al ruim 6000+ mensen volgden op hun eigen tempo een Studio Cremers cursus!