fbpx

Waterverf cursus

Superzoet

Yesss wil jij ook deze heerlijke donut, chocolade aardbei en cupcake leren waterverven? Het is makkelijker dan je denkt, mijn duidelijke uitleg en video’s loodsen je er moeiteloos doorheen!

Zin om jezelf te verbazen? Meld je dan nu aan voor slechts 37 euro!

Al ruim 6000+ mensen volgden op hun eigen tempo een Studio Cremers cursus!

Toe aan ontspanning?

Heb jij al (een beetje) ervaring met de wereld van waterverf? En ben je wel toe aan een beetje uitdaging in de vorm van dit lekkers? Dan is de Superzoete waterverf cursus helemaal voor jou geschikt!

Gun jezelf een momentje voor jezelf.

Spice (of sweet) up your waterverf-game

In deze online waterverf cursus leer ik jou in 17 lessen een cupcake, een donut én een heerlijke chocolade aardbei te waterverven. Je kunt over mijn schouder meekijken, laat je zien hoe je de technieken voor je kunt laten werken en we gaan een laagje dieper in op het gebied van schaduwen, details en highlights.

Technieken voor later
Deze cursus leert jou anders kijken naar onderwerpen om na te schilderen. Waar komt het licht vandaan? Hoe teken je een vorm na? En waar komen de schaduwen en highlights in de illustratie? Allemaal skills die je straks zelf kunt toepassen wanneer je zelf iets wilt (na)aquarellen. Dit gaat jou echt kennis en zelfvertrouwen geven om lekker zelfstandig aan de slag te gaan!

“Ik had van te voren niet verwacht dat ik zo’n mooi eindresultaat zou hebben. Goede tips & tricks voor de basis van het waterverven!”

Joelle

Wondere Wereld van Waterverf Cursus

“Ik vond de cursus super tof! Ik heb zo genoten! Ook had ik al heel lang twee mooie verdozen liggen, maar nooit gebruikt en nu is er ineens een nieuw creatief tijdperk voor mij ingegaan dankzij heldere en duidelijke uitleg. Dankjewel Marion, vanaf nu gaat er veel geschilderd worden bij ons thuis <3

Cursist

Wondere Wereld van Waterverf Cursus

“Duidelijk uitgelegd (en lekker enthousiast!) en ik ben positief verrast over het eindresultaat. Ik heb mijn nieuwe hobby gevonden!”

Kristel

Wondere Wereld van Waterverf Cursus

Voor wie is deze cursus?

1. Je hebt de basis van het waterverven al onder de knie, maar je ‘durft’ nog niet zelfstandig aan illustraties te beginnen.
Je bent wel toe aan een nieuwe uitdaging, maar dan met een beetje begeleiding van mij.

2. Je wilt weer even een momentje voor jezelf plannen, je hoofd leegmaken en lekker even de tijd vergeten.

3. Je wilt graag moeilijkere aquarel illustraties maken met een ‘no-nonsense’ uitleg.

4. Je perfectionisme zorgt ervoor dat je vaak vastloopt, maar je wilt eigenlijk gewoon snel en mooi resultaat.

Herken je je in een van deze puntjes? Dan is deze cursus 100% wat voor jou!

Wie is Marion Cremers?

Ik ben fulltime self-taught illustrator. Een aantal jaren terug ontdekte ik – per ongeluk – de wondere wereld van het waterverven.
Creëren én kennis delen maakt mij intens gelukkig. Concurrentie bestaat in mijn ogen niet. Ik laat met liefde zien hoe gemakkelijk je creatief kunt zijn. Als ik het kan, kan jij het ook! In 2019 liet ik meer dan 100 vrouwen dat inzien met mijn real-life-Waterverf Workshops. En sinds 2020 hebben al meer dan 5000 mensen mijn online cursussen gevolgd!

Ik ben niet van de moeilijke termen en ingewikkelde materie. Ik breng mijn kennis graag duidelijk en simpel over, zodat íedereen aan de slag kan mijn zijn/haar creativiteit!

Zie jij het al zitten om te gaan waterverven?

Wat heb je nodig?

Papier

Ik gebruik het Arches Coldpress papier. Je kunt ook mijn andere favoriete merk Legion gebruiken. Gebruik voor het beste resultaat kwalitatief papier.

Penselen

Princeton Herritage penselen in verschillende formaten. Ik gebruik het liefst nummer 2, 6 en 16.

(aquarel) potlood
en gum

Ik gebruik een simpel potloodje of aquarelpotloden van Staedler of Faber Castell.

Waterverf

Ik gebruik waterverf van het merk Winsor & Newton Cotman. 

Gouache

Dit noem je ook wel plakkaatverf. Ik gebruik deze van het merk Winsor & Newton Cotman. Een Posca pen kan ook!

Dit zijn materialen die ik aanraad, jij mag natuurlijk elk materiaal naar keuze gebruiken!
Wil je al mijn favoriete materiaal tips? Download dan mijn gratis ebook!

Cadeautje: Met de kortingscode ‘studiocremers5’ krijg je 5% korting op alles bij Splendith. Wil je alles in 1x aanschaffen en zo enorm veel tijd en frustratie besparen? Scoor dan deze Studio Cremers Kit bij Splendith.

Wat een gezelligheid hier 🙂 Thanks! Stiefdochter van 13 is heel blij met de cursus!

Cursist

Wondere Wereld van Waterverf Cursus

“Het motto van Marion: ‘Iedereen kan waterverven’ kwam helemaal tot zijn recht. Nu naar de winkel voor een goede basisset. Zon en een drankje en schilderen maar!”

Linette

Wondere Wereld van Waterverf Cursus

“Ahh ja zo leuk Marion! Ik heb zoveel plezier gehad met het doen van je cursus. Ik ga je online cursus morgen ook ff delen <3 En echt wauw voor hoe goed je bezig bent, ik volg je reis met heel veel plezier!

Cursist

Wondere Wereld van Waterverf Cursus

Dit kun je van de cursus verwachten

  1. De cursus bestaat uit 3 modules met in totaal 17 lessen (Je leert een croissantje, cappuccino en een spiegelei te waterverven).
  2. Toegang tot een besloten groep om je resultaten te delen met anderen
  3. Direct toegang na aanschaf en 365 dagen toegankelijk.
  4. Kijk de cursus zo vaak als je wilt en waar je wilt op de computer of via de app op je ipad of telefoon

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd kost het volgen van de cursus?

De cursus bestaat uit 3 modules en 17 lessen. Het doorlopen van de cursus duurt een aantal uur. Heel afhankelijk van jouw eigen tempo en voorkeur. Het is raadzaam om meteen mee te doen met de video’s! De cursus is een jaar beschikbaar na aanschaf. Dus je hebt alle tijd!

Hoe en waar volg ik de cursus?

Na de aanschaf van de cursus heb je direct toegang tot de cursus. We werken met de leeromgeving van Huddle. Deze is heel gebruiksvriendelijk, snel én er zit ook een app bij:
Download de Android App
Download de Apple App

Hoeveel ervaring moet je hebben voor deze cursus?

Het is een gevorderde cursus. Dat houdt in dat het handig is wanneer je één van mijn vorige cursussen gevolgd hebt (het liefst de Wondere Wereld van Waterverf) of andere waterverf ervaring hebt.

Je mag ook eigenwijs zijn en het tóch proberen zonder ervaring 😉

Hoe lang kan ik gebruik maken van de cursus?

Je kunt 1 jaar na aanschaf (365 dagen) lang de cursus volgen, genoeg tijd dus om jouw skills te verbeteren.

Verder nog vragen?

Heb jij nog een vraag die onbeantwoord is gebleven? Mail dan naar team@studiocremers.nl. 🙂

Heb jij zin om deze Superzoete illustraties te leren waterverven?