Waterverf mini cursus

Sinterklaas

De gezelligste tijd van het jaar is weer aangebroken: Sinterklaas! Hoe leuk is het om samen met je kinderen deze 4 verschillende Sint-creaties te maken. Je leert in verschillende videolessen VIER illustraties te maken: Een mijter, een pietenmuts, een mandarijn en pepernoten.

Geschikt voor alle leeftijden, want per illustratie kun je hem zo ingewikkeld maken als je wilt! Start direct voor maar 17,-!

Al ruim 5000 mensen volgden mijn creatieve cursussen!

Genieten van je creativiteit

Dit kun je na deze cursus

De lessen zijn – als je van me gewend bent – laagdrempelig en goed te volgen. Zin in een creatief me-time momentje? Of misschien in een gezellige familie activiteit? Zet de thee en pepernoten maar alvast klaar!

  • Je weet hoe je met verschillende technieken illustraties opbouwt en Γ©cht uniek maakt
  • Je hebt het vertrouwen in je eigen kunnen en kunt na de cursus allerlei mooie Sint illustraties op papier waterverven
  • Je hebt lol in het maken van illustraties met waterverf.
  • Je weet jezelf te verbazen met je eigen creativiteit en hebt hier mega veel plezier in!

β€œIk had van te voren niet verwacht dat ik zo’n mooi eindresultaat zou hebben. Goede tips & tricks voor de basis van het waterverven!”

Joelle

Wondere Wereld van Waterverf Cursus

“Ik vond de cursus super tof! Ik heb zo genoten! Ook had ik al heel lang twee mooie verdozen liggen, maar nooit gebruikt en nu is er ineens een nieuw creatief tijdperk voor mij ingegaan dankzij heldere en duidelijke uitleg. Dankjewel Marion, vanaf nu gaat er veel geschilderd worden bij ons thuis <3

Cursist

Wondere Wereld van Waterverf Cursus

β€œDuidelijk uitgelegd (en lekker enthousiast!) en ik ben positief verrast over het eindresultaat. Ik heb mijn nieuwe hobby gevonden!”

Kristel

Wondere Wereld van Waterverf Cursus

Dit kun je verwachten

Het werken met waterverf of aquarel (dit is hetzelfde) kan er moeilijk uitzien. Toch ben ik er heilig van overtuigd dat ik ditΒ IEDEREEN kan leren. Met mijnΒ heldere uitleg en duidelijke videoβ€˜s is het juist makkelijk.

 

  • Je weet hoe je met verschillende technieken illustraties opbouwt en Γ©cht uniek maakt
  • Je hebt het vertrouwen in je eigen kunnen en kunt na de cursus allerlei mooie natuur op papier waterverven
  • Je hebt lol in het maken van illustraties met waterverf.
  • Je weet jezelf te verbazen met je eigen creativiteit en hebt hier mega veel plezier in!

Wie is Marion Cremers?

Ik ben fulltimeΒ self-taughtΒ illustrator. Een aantal jaren terug ontdekte ik – per ongeluk – de wondere wereld van het waterverven.
CreΓ«ren Γ©n kennis delen maakt mij intens gelukkig. Concurrentie bestaat in mijn ogen niet. Ik laat met liefde zien hoe gemakkelijk je creatief kunt zijn. Als ik het kan, kan jij het ook!Β In 2019 liet ik meer dan 100 vrouwen dat inzien met mijn real-life-Waterverf Workshops. En sinds 2020 hebben al meer dan 5000 mensen mijn online cursussen gevolgd!

Ik ben niet van de moeilijke termen en ingewikkelde materie. Ik breng mijn kennis graag duidelijk en simpel over, zodat Γ­edereen aan de slag kan mijn zijn/haar creativiteit!

Zie jij het al zitten om te gaan waterverven?

Wat een gezelligheid hier πŸ™‚ Thanks! Stiefdochter van 13 is heel blij met de cursus!

Cursist

Wondere Wereld van Waterverf Cursus

β€œHet motto van Marion: β€˜Iedereen kan waterverven’ kwam helemaal tot zijn recht. Nu naar de winkel voor een goede basisset. Zon en een drankje en schilderen maar!”

Linette

Wondere Wereld van Waterverf Cursus

“Ahh ja zo leuk Marion! Ik heb zoveel plezier gehad met het doen van je cursus. Ik ga je online cursus morgen ook ff delen <3 En echt wauw voor hoe goed je bezig bent, ik volg je reis met heel veel plezier!

Cursist

Wondere Wereld van Waterverf Cursus

Heb jij zin om Sinterklaas illustraties te leren waterverven?

Welke materialen heb ik nodig?

Je hebt aquarelpapier, waterverf, water (duh), penselen en het liefst een fineliner nodig voor deze cursus. Weet je niet wat je moet aanschaffen? Check dan mijn gratis ebook: https://www.studiocremers.nl/ebook-waterverf-materialen/

Cadeautje: Met de kortingscode ‘studiocremers5’ krijg je 5% korting op alles bij mijn favoriete webshop Splendith. Wil je alles in 1x aanschaffen en zo enorm veel tijd en frustratie besparen? Scoor dan deze Studio Cremers Kit bij Splendith.

Moet je kunnen tekenen?

Nee absoluut niet! Ik kan jou 1000% leren waterverven zonder dat je (zelf vindt dat je) kunt tekenen πŸ˜‰

Hoeveel tijd kost het volgen van de cursus?

De cursus bestaat uit 3 modules en 13 lessen. Het doorlopen van de cursus duurt een aantal uur. Heel afhankelijk van jouw eigen tempo en voorkeur. Het is raadzaam om meteen mee te doen met de video’s! De cursus is een jaar beschikbaar na aanschaf. Dus je hebt alle tijd!

Hoe en waar volg ik de cursus?

Na de aanschaf van de cursus heb je direct toegang tot de cursus. We werken met de leeromgeving van Huddle. Deze is heel gebruiksvriendelijk, snel Γ©n er zit ook een app bij:
Download de Android App
Download de Apple App

Hoeveel ervaring moet je hebben voor deze cursus?

Het is handig wanneer je mijn basis waterverf cursus gevolgd heb, want ik ga in deze cursus niet in op technieken. Het is niet noodzakelijk om dat te doen, maar ik raad het wel aan!

Hoe lang kan ik gebruik maken van de cursus?

Je kunt 1 jaar na aanschaf (365 dagen) lang de cursus volgen, genoeg tijd dus om jouw skills te verbeteren.

Verder nog vragen?

Heb jij nog een vraag die onbeantwoord is gebleven? Mail dan naar team@studiocremers.nl. πŸ™‚