Studio Cremers lidmaatschap

School of Art

Kijk jij regelmatig naar een wit vel en wil je eigenlijk veel vaker een ontspannen me-time momentje inclusief aquarel inplannen? Had je maar inspiratie en de skills om iedere maand leuke, hippe illustraties te maken…

That’s where I come in! Wat nou als je iedere maand een hippe waterverf video-les ontvangt van mij, waarin je over mijn schouder kunt meekijken en meedoen? Nooit meer stress voor het witte vel en iedere maand extra begeleiding en inspiratie van mij!Β 

Zin om lid te worden van de community Studio Cremers – School Of Art? Iedere maand me-time en richtlijnen wat je kunt gaan creΓ«ren. Meld je dan nu aan voor de Early Bird Korting (tm 19 sep 21:00) voor slechts 10,00 ipv 14,50 per maand 😱

Al ruim 5000 mensen volgden mijn creatieve cursussen!

Maandelijkse creatieve uitdagingen

Hoe begin je nou eigenlijk als je wel iets wilt schilderen, maar niet weet hoe je moet beginnen? Het is zo herkenbaar om voor dat witte vel te zitten terwijl je voelt dat je enthousiasme om te creΓ«ren langzaam wegsijpelt. Laat mij je helpen met maandelijkse leuke en hippe illustratie videolessen!

Β Early bird aanbieding tm 18 sep 21:00Β 

Wanneer je de EARLY BIRD KORTING scoort heb je al 1 videoles per maand voor maar 10 euro per maand!Β 

NORMALE PRIJS: Per maand betaal je 14,50 per maand of je betaalt meteen voor 1 jaar maar 150,- ipv 174,-

EARLY BIRD KORTING: Per maand betaal je maar 12,50 per maand of je betaalt meteen voor 1 jaar voor maar 120,-Β 

Wat krijg je allemaal per maand?

  • … een hippe waterverf uitdaging in de vorm van een uitgebreide video-les waarin je over mijn schouder mee kunt kijken en meedoen
  • teken-templates voor bij de video-les om je extra te helpen
  • fijne illustratie tips om die maand zelf mee aan de slag te gaan via School Of Art Mail
  • … toegang tot alle eerder gemaakte School Of Art content en lessen. (De losse Studio Cremers cursussen vallen hier NIET onder)
  • … een fijne community waarin je anderen kunt leren kennen met dezelfde interesses

+ BONUS: Verrassings-masterclasses (min 2x per jaar) van andere creatieven!
+ BONUS: Wanneer je je creatie upload maak je al kans op de maandelijkse give-away!
+ BONUS: 10% korting op ALLE Studio Cremers cursussen
+ BONUS: korting op ALLE producten van Splendith.nl

β€œIk had van te voren niet verwacht dat ik zo’n mooi eindresultaat zou hebben. Goede tips & tricks voor de basis van het waterverven!”

Joelle

Wondere Wereld van Waterverf Cursus

“Ik vond de cursus super tof! Ik heb zo genoten! Ook had ik al heel lang twee mooie verdozen liggen, maar nooit gebruikt en nu is er ineens een nieuw creatief tijdperk voor mij ingegaan dankzij heldere en duidelijke uitleg. Dankjewel Marion, vanaf nu gaat er veel geschilderd worden bij ons thuis <3

Cursist

Wondere Wereld van Waterverf Cursus

β€œDuidelijk uitgelegd (en lekker enthousiast!) en ik ben positief verrast over het eindresultaat. Ik heb mijn nieuwe hobby gevonden!”

Kristel

Wondere Wereld van Waterverf Cursus

Wanneer is School Of Art iets voor jou?

1. Je hebt de basis van het waterverven al onder de knie, maar je β€˜durft’ nog niet zelfstandig aan illustraties te beginnen.

2. Je bent wel toe aan een uitdaging, maar dan het liefst onder begeleiding van mij.

3. Je zou regelmatig een creatief me-momentje willen hebben en je hoofd leegmaken, maar het lukt je niet om dit Γ©cht te doen. Dit is jouw stok achter de deur!

4. Je wilt graag moeilijkere aquarel illustraties maken met een β€˜no-nonsense’ uitleg.

5. Je perfectionisme zorgt ervoor dat je vaak vastloopt, maar je wilt eigenlijk gewoon snel en mooi resultaat.

6. Wanneer je wel zin hebt om te illustreren.. staar je vaker naar een wit vel, dan dat je een mooi eindresultaat hebt.

Herken je je in een van deze puntjes? Dan is School Of Art Γ©cht wat voor jou, daarin gaan we maandelijks heerlijk aan de slag!

Wie is Marion Cremers?

Ik ben fulltimeΒ self-taughtΒ illustrator. Een aantal jaren terug ontdekte ik – per ongeluk – de wondere wereld van het waterverven.
CreΓ«ren Γ©n kennis delen maakt mij intens gelukkig. Concurrentie bestaat in mijn ogen niet. Ik laat met liefde zien hoe gemakkelijk je creatief kunt zijn. Als ik het kan, kan jij het ook!Β In 2019 liet ik meer dan 100 vrouwen dat inzien met mijn real-life-Waterverf Workshops. En sinds 2020 hebben al meer dan 5000 mensen mijn online cursussen gevolgd!

Ik ben niet van de moeilijke termen en ingewikkelde materie. Ik breng mijn kennis graag duidelijk en simpel over, zodat Γ­edereen aan de slag kan met zijn/haar creativiteit!

Zie jij het al zitten om maandelijks tijd te maken voor creativiteit?

Good to know:

TEKEN ERVARING

Nee, je hoeft niet te kunnen tekenen! Het is handig als je de basis van het waterverven beheerst, maar zelfs dat is niet verplicht. School Of Art is voor ieder niveau!

Altijd dezelfde prijs

Zolang je lid blijft, betaal je dezelfde prijs. Ook wanneer de prijs voor nieuwe leden verhoogd wordt. Dit geldt natuurlijk niet als je tussendoor opzegd en daarna weer aanmeldt.

Bepaal zelf hoe sociaal je bent

Via de Studio Cremers leeromgeving krijg je een account en toegang tot de community. Hier mΓ‘g je je werk delen, je mΓ‘g hier vragen stellen en anderen ontmoeten. Dat is absoluut niet verplicht <3

KORTING OP CURUSSEN

Wanneer je lid bent van School Of Art krijg je 10% korting op ALLE Studio Cremers cursussen. Het is dus voordelig om lid te worden, als je toch al cursussen wilde aanschaffen.

HIPPE ONDERWERPEN

Eerlijk is eerlijk: Aquarel heeft soms een stoffig imago. Verwacht in de SOAC juist hippe illustratie onderwerpen zoals kleurrijke drankjes, heerlijke gerechten of bijzondere dieren!

Wat een gezelligheid hier πŸ™‚ Thanks! Stiefdochter van 13 is heel blij met de cursus!

Cursist

Wondere Wereld van Waterverf Cursus

β€œHet motto van Marion: β€˜Iedereen kan waterverven’ kwam helemaal tot zijn recht. Nu naar de winkel voor een goede basisset. Zon en een drankje en schilderen maar!”

Linette

Wondere Wereld van Waterverf Cursus

“Ahh ja zo leuk Marion! Ik heb zoveel plezier gehad met het doen van je cursus. Ik ga je online cursus morgen ook ff delen <3 En echt wauw voor hoe goed je bezig bent, ik volg je reis met heel veel plezier!

Cursist

Wondere Wereld van Waterverf Cursus

Je wilt toch maandelijkse creativiteit en inspiratie? Let’s go!

Hoeveel tijd kost het om de videolessen te volgen?

De maandelijkse videoles duurt naar schatting 45 min – 1,5 uur. Je kunt over mijn schouder meekijken en de les in dezelfde tijd doen. Mocht je meer tijd willen kun je natuurlijk de les op pauze zetten, terugspoelen en lekker jouw eigen tempo bepalen πŸ˜‰

Verder is het helemaal aan jou of je veel tijd doorbrengt in de online community. Wil je lekker kletsen met andere creatieve vrouwen, elkaar creatieve uitdagingen geven of wil je gewoon lekker alleen de lessen volgen? Dat is helemaal aan jou!

Hoe werkt het met opzeggen

Ik zou het ontzettend jammer vinden om je uit de community te zien vertrekken. Mocht je dat Γ©cht willen dan kun je opzeggen. Een maandabbo kun je per maand opzeggen en een jaarabbo kun je per jaar opzeggen. De abbo’s worden automatisch verlengd, tenzij jij minimaal 5 werkdagen van te voren aangeeft dit niet te willen.

Hoeveel ervaring moet je hebben voor School Of Art Community?

De SOAC is voor elk niveau! Of je nou nog nooit geillustreerd hebt, vind dat je niet kunt tekenen of juist wat ervaring hebt. Ik weet zeker dat jij je helemaal thuis voelt tussen alle creativiteit!

Verder nog vragen?

Heb jij nog een vraag die onbeantwoord is gebleven? Mail dan naar team@studiocremers.nl. πŸ™‚