Studio Cremers Community

School of Art

Kijk jij regelmatig naar een wit vel en wil je eigenlijk veel vaker een ontspannen me-time momentje inclusief aquarel inplannen? Had je maar inspiratie en de skills om iedere maand leuke, hippe illustraties te maken…

That’s where I come in! Wat nou als je iedere maand een hippe waterverf video-les ontvangt van mij, waarin je over mijn schouder kunt meekijken en meedoen? Nooit meer stress voor het witte vel en iedere maand extra begeleiding en inspiratie van mij! 

Heb jij interesse in deze School of Art Community en wil je iedere maand me-time en video’s om lekker aan de slag te gaan?

Meld je dan nu aan voor de vrijblijvende interesselijst en ontvang 12 sept 2022 eerste alle info én de allerbeste prijs die je nergens anders gaat vinden! ❤️

Al ruim 5000 mensen volgden mijn creatieve cursussen!

Wat krijg je allemaal per maand?

  • … een hippe waterverf uitdaging in de vorm van een uitgebreide video-les waarin je over mijn schouder mee kunt kijken en meedoen
  • teken-templates voor bij de video-les om je extra te helpen
  • fijne illustratie tips om die maand zelf mee aan de slag te gaan via School Of Art Mail
  • … toegang tot alle eerder gemaakte School Of Art content en lessen. (De losse Studio Cremers cursussen vallen hier NIET onder)
  • … een fijne community waarin je anderen kunt leren kennen met dezelfde interesses

+ BONUS: Verrassings-masterclasses (min 2x per jaar) van andere creatieven!
+ BONUS: Wanneer je je creatie upload maak je al kans op de maandelijkse give-away!
+ BONUS: 10% korting op ALLE Studio Cremers cursussen
+ BONUS: korting op ALLE producten van Splendith.nl

Interesse? Schrijf je in voor de wachtlijst:

Wanneer is School Of Art iets voor jou?

1. Je hebt de basis van het waterverven al onder de knie, maar je ‘durft’ nog niet zelfstandig aan illustraties te beginnen.

2. Je bent wel toe aan een uitdaging, maar dan het liefst onder begeleiding van mij.

3. Je zou regelmatig een creatief me-momentje willen hebben en je hoofd leegmaken, maar het lukt je niet om dit écht te doen. Dit is jouw stok achter de deur!

4. Je wilt graag moeilijkere aquarel illustraties maken met een ‘no-nonsense’ uitleg.

5. Je perfectionisme zorgt ervoor dat je vaak vastloopt, maar je wilt eigenlijk gewoon snel en mooi resultaat.

6. Wanneer je wel zin hebt om te illustreren.. staar je vaker naar een wit vel, dan dat je een mooi eindresultaat hebt.

Herken je je in een van deze puntjes? Dan is School Of Art écht wat voor jou, daarin gaan we maandelijks heerlijk aan de slag!

Wie is Marion Cremers?

Ik ben fulltime self-taught illustrator. Een aantal jaren terug ontdekte ik – per ongeluk – de wondere wereld van het waterverven.
Creëren én kennis delen maakt mij intens gelukkig. Concurrentie bestaat in mijn ogen niet. Ik laat met liefde zien hoe gemakkelijk je creatief kunt zijn. Als ik het kan, kan jij het ook! In 2019 liet ik meer dan 100 vrouwen dat inzien met mijn real-life-Waterverf Workshops. En sinds 2020 hebben al meer dan 5000 mensen mijn online cursussen gevolgd!

Ik ben niet van de moeilijke termen en ingewikkelde materie. Ik breng mijn kennis graag duidelijk en simpel over, zodat íedereen aan de slag kan met zijn/haar creativiteit!

Zie jij het al zitten om maandelijks tijd te maken voor creativiteit?