fbpx

Online cursus

Leren Digitaliseren – Van Schets naar Professioneel drukwerk

Zet nu de stap: Maak van je tekeningen eindelijk professioneel drukwerk.
Leer hoe je je illustraties hoogwaardig kunt digitaliseren met Photoshop, Elements, Canva Pro en ProCreate. Geen giswerk meer, ik vertel je precies hoe het moet!

Plus je leert hoe je drukwerk foutloos moet aanleveren bij drukkers én ik leg uit hoe je rekening houdt met Auteursrecht, zodat je niet in de problemen komt.

Zo digitaliseer jij straks gemakkelijk je illustraties voor je eigen drukwerk zoals posters, kaartjes of behang! Leer dit alles voor slechts 64,50 per termijn (2x) of in één keer 129,-!

Al ruim 6000+ mensen volgden op hun eigen tempo een Studio Cremers cursus!

Klaar met aanmodderen in Photoshop of Canva?

Wil jij je creaties hoogwaardig kunnen drukken op papier en zo meer geld verdienen met jouw creativiteit? Ben je klaar met dat gehannes in Photoshop en die oneindige Youtube tutorials, die je uiteindelijk maar een matig resultaat opleveren?

Goed nieuws: Met mijn geheime en unieke methode kun je het digitaliseren gemakkelijk leren. Na 5 modules kost het je straks slechts een paar minuten om een (waterverf) illustratie vrijstaand te maken, weet je alles van de exporteer instellingen en als bonus leer je je illustraties ook nog eens om te kleuren in verschillende kleuren!

Herken je dit nu?

 • Je ziet prachtige illustraties in webshops en winkels. Allemaal extra inkomsten voor die ondernemers. Kon jij ook maar digitaliseren, dan kon je je prints ook verkopen en een nieuwe markt aansnijden…
 • Je wordt gek van het zoeken naar tutorials. Daarnaast bieden zie niet het gewenste resultaat en zijn ze ingewikkeld. Is er nou nergens een simpele methode die je altijd kunt toepassen om iets vrijstaand te maken, zonder dat je het waterverf-effect verliest?
 • De toverstaf-functie in Photoshop voelt als onprofessioneel en je wordt gek van het resultaat die het geeft. Heel veel verstand heb je niet van Photoshop.. Vrijstaand maken is supermoeilijk toch? Hoe doen andere creatieven dit!? Grr…
 • Je hebt geen idee hoe je je illustraties moet aanleveren bij een drukker en bent bang dat je onprofessioneel overkomt. Hoe sla je nou je bestanden goed op?

En wil je dit?

 • Je beheerst dé perfecte methode om je illustraties professioneel en hoogwaardig vrijstaand te maken in Photoshop. Je kunt nu je illustraties inzetten voor prints, geboortekaartjes en websites! Easy. Wat een mogelijkheden om meer inkomsten te genereren.
 • Je verspilt geen tijd en energie. Je werk vrijstaand maken kost nu slechts enkele minuten. In welk programma dan ook. Goodbye frustratie!
 • Goedlopende illustraties kun je nu ook gemakkelijk omkleuren, waardoor je aanbod groeit als kool. En reken maar uit hoeveel tijd je bespaart. Roze olifantjes, worden ook gele, blauwe en groene. Hoge kwaliteit illustraties breng je nu dus gemakkelijk uit in verschillende kleuren.
 • Drukwerk aanleveren bij drukkers zonder enige onzekerheid. Je weet zelfs welke marges, snijtekens en afloop je moet instellen!

“Thanks voor deze geweldige cursus! Je bent een heerlijke inspiratie en je enthousiasme om mensen op weg te helpen, blijkt ook weer uit deze online cursus. Fijn dat je alles zo helder uitlegt en het ook allemaal nog terug te lezen is. Én de mogelijkheid om in de besloten groep vragen te stellen, is helemaal top! Thanks!

Ik heb al wel eerder kaartjes gemaakt, dus wel íets van Photoshop ervaring. Maar deze methode kende ik nog niet. En hij is echt tien keer makkelijker dan hoe ik het deed. Perfect dus!

Bovendien vind ik het heel fijn om een checklist af te kunnen werken en zéker te weten dat ik dingen nu op de juiste manier drukklaar maak.

Ik blijf nog even oefenen met je methode. Dus ik vind het ook echt ideaal dat ik je video’s onbeperkt terug kan kijken.

Super chill dat ik nu niet mega veel tijd in verschillende lagen hoef lopen pielen, om het mooie waterverfeffect te behouden.

Thanks!”

Marjolein

Cursist Leren Digitaliseren

Voor wie is de ‘Leren Digitaliseren’ cursus?

Je weet dat er vraag is naar je illustraties en/of handlettering. Je wil meer mensen bereiken, meer verkopen, andere producten aanbieden, het serieuzer aanpakken en meer gaan verdienen met jouw creativiteit. Je wil professionaliseren en groeien.

Maar… De manier waarop je je illustraties nu digitaliseert is kwalitatief niet goed genoeg. Daarbij kost het veel tijd en frustratie. Is er niet gewoon één simpele en goede methode?

Als jij behoefte hebt om dat vrijstaand maken nu voor eens en voor altijd góed te leren op een gemakkelijke manier. Duidelijke uitleg en heldere modules die jou helpen om je bestanden te exporteren, om te kleuren en drukklaar te maken. Let’s go!

Wie is Marion Cremers?

Ik ben fulltime self-taught illustrator. Een aantal jaren terug ontdekte ik – per ongeluk – de wondere wereld van het waterverven.
Creëren én kennis delen maakt mij intens gelukkig. Concurrentie bestaat in mijn ogen niet. Ik laat met liefde zien hoe gemakkelijk je creatief kunt zijn. Als ik het kan, kan jij het ook! In 2019 liet ik meer dan 100 vrouwen dat inzien met mijn real-life-Waterverf Workshops. En sinds 2020 hebben al meer dan 5000 mensen mijn online cursussen gevolgd!

Ik ben niet van de moeilijke termen en ingewikkelde materie. Ik breng mijn kennis graag duidelijk en simpel over, zodat íedereen aan de slag kan mijn zijn/haar creativiteit!

Van mede-illustratoren kreeg ik vaak de vraag hoe ik mijn werk digitaliseer. Met 15 jaar Photoshop ervaring en na het volgen van ontelbare tutorials, ontwikkelde ik een supersimpele methode om illustraties vrijstaand te maken. Daarnaast heb ik járen geboorte- en trouwkaartjes gemaakt en combineerde ik al die tijd Canva, Photoshop en ProCreate.

Klaar om deze methode te leren en je illustraties professioneel te digitaliseren?

Dit is de inhoud van de online cursus

De online cursus ‘Leren Digitaliseren in Photoshop’ bestaat uit 8 modules. Je hebt 365 dagen toegang, zodat je lekker zelf je tempo kan bepalen en het een ander terug kunt kijken als dat nodig is.

Door middel van video’s, schermopnames en PDF documenten laat ik superduidelijk zien hoe je je bestanden naar het programma haalt, hoe je de kleuren aanpast, hoe je ze vrijstaand maakt en hoe je ze exporteert voor online of voor drukwerk. Als bonus heb ik een video gemaakt die laat zien hoe je je illustraties omkleurt in verschillende kleuren.

Module 1: Wat heb je nodig

Waarom wil je dit eigenlijk leren? Wat zijn de voordelen van goed kunnen digitaliseren? En wat heb je hiervoor nodig? Scanner of fotocamera… Ik leg hierin uit wat ik voor materiaal gebruik en waarom.

Module 2: Technische termen

Voordat je kunt beginnen met het digitaliseren in Photoshop is het essentieel om even terug naar de basis te gaan. Je leert het verschil tussen PNG &  JPG, tussen CMYK & RGB en wat DPI nou precies is en wanneer gebruik je het?

Module 3: Fotograferen en inscannen

Leer hoe je je illustraties professioneel digitaal maakt. Doe. jedat met een scanner of een camera? En welke instellingen gebruik je dan.

Module 4: Digitaliseren in Photoshop + Elements

Leer met mijn geheime en supersimpele methode hoe je je illustraties vrijstaand maakt en exporteert voor drukwerk.

Module 5: Digitaliseren in Canva Pro

Leer hoe je je illustraties vrijstaand maakt via Canva Pro. Let op: Dit kan niet met de gratis variant.

Module 6: Digitaliseren in ProCreate

Leer hoe je je illustraties vrijstaand maakt via de app Canva Pro Professioneel, makkelijk én zonder harde randjes!

Module 7: Van digitaal naar écht drukwerk

Nu ga je leren hoe je van je vrijstaande illustraties drukwerk maakt. Hoe lever je dat professioneel aan? Je leert te werken met afloop, marges en snijlijnen én ik besteed aandacht aan Auteursrecht. Want je wilt natuurlijk geen boetes krijgen!

[Download] Begrippenlijst & Checklist

Download de extra begrippenlijst en checklist als geheugensteuntje!

Dit kun je na de cursus

   • Je weet precies hoe je je illustraties moet fotograferen of inscannen.
   • Je weet hoe je je de kleuren perfect krijgt.
   • Je beheerst mijn ‘geheime’ methode en weet in een aantal minuten jouw illustratie vrijstaand te maken mét het behoud van het waterverf-effect in Photoshop (Elements).
   • Je weet hoe je je illustraties hoogwaardig vrijstaand maakt in ProCreate, Canva Pro.
   • Je beheerst de essentiële tools om je illustratie in verschillende kleuren om te kleuren.
   • Je kent de begrippen CMYK, RGB en DPI en weet hoe je ze moet instellen voor verschillende doelen.
   • Je weet hoe je drukwerk aanlevert en weet hoe je marges, afloop en snijlijnen instelt.

Heb jij zin om nu voor eens en voor altijd écht goed te leren digitaliseren?

Veelgestelde vragen

Heb ik Photoshop nodig?

De cursus is te volgen in Adobe Photoshop of Photoshop Elements. Ik gebruik dagelijks Photoshop en de methodes zijn echt gebaseerd op dit programma. Mocht je Photoshop niet – of een oude versie – hebben, kun je een gratis trial downloaden op https://www.adobe.com/nl/products/photoshop/free-trial-download.html. Photoshop Elements is niet hetzelfde als Adobe Photoshop, maar de cursus (en dus mijn methode) kun je wel in Photoshop Elements gebruiken.

Kan ik deze cursus ook doen in Photoshop Elements?

Ja dat kan! Weet wel dat de gehele cursus uitgaat van Adobe Photoshop. De knoppen zullen dus niet helemaal overeenkomen, want Photoshop en Elements zijn wel andere programma’s. Maar het is zeker mogelijk om de cursus met Photoshop Elements te volgen, dat deden al meerdere mensen voor jou.

Hoeveel tijd kost het volgen van de cursus?

Het doorlopen van de cursus duurt een aantal uur. Het is raadzaam om meteen mee te doen met je eigen illustratie. De training is 365 dagen beschikbaar. Dus neem je tijd om te oefenen.

Hoe en waar volg ik de cursus?

Na de aanschaf van de cursus heb je direct toegang tot de cursus. We werken met de leeromgeving van Huddle. Deze is heel gebruiksvriendelijk, snel én er zit ook een app bij:
Download de Android App
Download de Apple App

Kan ik in termijnen betalen?

Online cursussen betaal je bij mij altijd in één keer.

Ik ben geen ondernemer, is de cursus dan ook wat voor mij?

Zeker! Voor mij is íedereen welkom. Als je voelt dat deze cursus is voor jou is; volg hem dan zeker. De training is ook helemaal niet opgezet speciaal voor ondernemers. Feel free to join 😉

Kan ik de kosten opvoeren in mijn boekhouding als studiekosten?

Yesss dat kan!

Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?

Je hebt – vanaf het moment van aanschaf – 365 dagen toegang tot deze cursus. Dat geeft je tijd genoeg om ermee aan de slag te gaan én geeft je net een beetje stok achter de deur om het niet uit te stellen! 

Verder nog vragen?

Heb jij nog een vraag die onbeantwoord is gebleven? Mail dan naar team@studiocremers.nl. 🙂

Heb jij zin om nu voor eens en voor altijd écht goed te leren digitaliseren?