Geboortekaartjes

Ieder geboortekaartje moet een feestje én uniek zijn, net zoals jullie kindje.
Het is toch geweldig om met een kunstwerkje de geboorte van
jullie zoon of dochter aan te kondigen?

Om jullie een beeld te geven wat ik voor je kan doen en (niet onbelangrijk) wat dat voor jullie betekenen heb ik hieronder de mogelijkheden verdeeld in pakketten.

Praat jullie oudste dochter alleen maar over eenhoorns?
Of is jullie achternaam Vos? Is een olifantje heel speciaal voor jullie in de familie of noem je de kleine nu al ‘beertje’?
Laat me juist dat verwerken in een kaartje, i love it!

PAKKETKEUZES

Hieronder staan een aantal extra opties met hun bijbehorende meerprijs.
Mocht je voor deze optie willen gaan, benoem dat dan in je bericht!
(De genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW en exclusief drukwerk en/of enveloppen)

– Dubbelzijdige kaart: + 73,00
– Extra proefdruk + 5,00
– Envelop-advies + 20,00
– Bijpassende geboorteposter op A3 formaat + 75,00
– Extra persoonlijke illustratie + 97,00
– Gepersonaliseerde postzegels + 50,00
– Telefonische brainstorm à 45 minuten + 47,00
– Kraamborrelkaartje + 83,00

“Wij zijn erg blij met het geboortekaartje wat Marion voor onze zoon heeft ontworpen.

Wij waren op zoek naar een origineel en persoonlijk kaartje. Dit heeft Marion goed vertaald in ’n leuk ontwerp. Marion werkt erg professioneel, ze reageert snel op vragen, denkt met je mee en ze is erg creatief. Haar illustraties zijn super mooi en origineel! Nogmaals heel erg bedankt!”

PLEUN & ERWIN

Ouders van Diem

Het eerste ontwerp was meteen alles dat we zochten! Buiten het mooie en kundige schilderwerk van Marion is het super knap dat ze met weinig woorden precies het juiste ontwerp maakt. 

Ze reageert snel op vragen en komt op tijd met de voorstellen. Ook is het erg fijn dat ze al het contact met de drukker uit handen neemt. Ook begeleid ze (of kan ze indien gewenst) je in de juiste keuze voor het papier en de enveloppen. 

Een van de leukste dingen in aanloop naar je baby is het ontwerp van het geboortekaartje. Om dit samen met Marion te doen is een feestje!.”

SANDER & SABINE

Ouders van Isa

“Marion maakt de allermooiste geboortekaartjes! Ze heeft voor allebei onze jongens, Ties en Guus, een heel tof, uniek kaartje gemaakt. Helemaal in onze smaak. We hadden zelf wel een idee, maar door haar creativiteit zijn de kaartjes écht fantastisch geworden.

Communicatie en overleg waren top, echt een aanrader!

LEON & MARIELLE

Ouders van Ties & Guus

Wil je ons geboortekaartje maken?

Kan ik wat voor jou betekenen? Stuur me vrijblijvend een mailtje op marion@studiocremers.nl of vul hieronder het formulier in. Graag vertel ik je over de mogelijkheden en/of maak ik iets prachtigs voor je!

Privacy Verklaring

5 + 7 =

Op al mijn werk zijn Algemene voorwaarden van toepassing.
Download deze hier.

Hoe ik te werk ga

Ben je enthousiast en wil jij graag een custommade geboortekaartje? Hieronder heb ik mijn werkwijze uitgeschreven, zodat je weet wat je kunt verwachten. Mocht je vragen hebben of andere wensen hebben: Laat me dat dan weten via het contactformulier of via de mail!

1. Offerte aanvragen

Via het contactformulier kun je een offerte aanvragen. Het is fijn als jullie de wensen voor de kaart zo specifiek mogelijk kunnen omschrijven. Denk aan het formaat, uitrekendatum, de illustratie(s), het soort papier, aantallen, kraamborrelkaartjes en postzegels.

2. Ontwerpfase

Nadat jullie akkoord zijn gegaan met de offerte zet ik jullie kaartje op mijn planning. Jullie sturen mij dan de teksten, gegevens, gedichtjes voor op de kaart. 

Ik ga dan aan de slag met het kaartje en lever na ongeveer 1-3 weken drie ontwerpvariaties aan. 

3. (Digitale) Proefdruk

Wanneer jullie helemaal blij worden van het ontwerp en na een akkoord maak ik een digitale proefdruk en laat ik  (afhankelijk van je pakket) één gratis proefdruk bij de drukker maken. Dit kaartje ontvang je per post, zodat je kunt zien hoe deze er in het echt uitziet. De levertijd is ongeveer 3-5 werkdagen. 

4. Akkoord & Betaling

Als het proefkaartje helemaal is wat je hoopte geef je akkoord op het kaartje. Hierna volgt de factuur voor de betaling. Nadat deze betaling binnen is zal ik de enveloppen naar jullie sturen (als dit van toepassing is). Mocht je deze eerder willen ontvangen, geef dit dan aan via het contactformulier.

En nu: Wachten op de baby!

5. Baby geboren!

Yippiiie! De kleine is geboren. De gegevens van de baby kunnen nu naar mij gemaild worden. Hierna ontvang je een definitieve digitale proef van het kaartje, zodat jullie de gegevens goed kunnen controleren op juistheid. Na jullie akkoord wordt het kaartje naar de drukker gestuurd!

6. Verzending

Ik probeer de kaartjes altijd binnen 5 werkdagen te leveren via PostNL. Je ontvangt een Track & Trace code, zodat je het pakket kunt volgen. Het is ook mogelijk de kaartjes op te halen in Veldhoven.

Enthousiast geworden?