Wil jij beginnen met waterverven?

Ben je overweldigd door het enorme aanbod aan waterverfspullen?

Weet je totaal niet waar je moet beginnen?

Laat me je helpen!
Ik weet precies wat voor materialen fijn zijn om mee te starten; voor élk budget

Download mijn gratis ebook met mijn favoriete materialen!

Je ontvangt de checklist via de mail

Als je je aanmeldt voor deze gratis checklist, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens natuurlijk. Voor meer info bekijk mijn privacy verklaring.

Wie is Marion?

Ik ben fulltime self-taught illustrator & grafisch vormgever. Een aantal jaren terug ontdekte ik – per ongeluk – de wondere wereld van het waterverven.

Creëren én kennis delen maakt mij intens gelukkig. Concurrentie bestaat in mijn ogen niet. Ik laat met liefde zien hoe gemakkelijk je creatief kunt zijn. Als ik het kan, kan jij het ook! In 2019 liet ik meer dan 100 vrouwen dat inzien met mijn Waterverf Workshops. 

Van mede-illustratoren kreeg ik vaak de vraag hoe ik mijn werk digitaliseer. Met 15 jaar Photoshop ervaring en na het volgen van ontelbare tutorials, ontwikkelde ik een supersimpele methode om illustraties vrijstaand te maken. 

Met liefde leer ik jou wat ik weet, zodat jij een leuke nieuwe hobby kunt starten, lekker kunt ontspannen en creatief kunt zijn!

Download mijn gratis ebook

Je hebt niet veel nodig om te beginnen met waterverf, maar het is supermoeilijk om de eerste materialen te kopen. Er is zoveel keuze! In dit gratis ebook vertel ik je alles over materialen, merken en verschillende prijzen.

Voor ieder budget is er kwaliteit te koop!

Als je je aanmeldt voor deze gratis checklist, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens natuurlijk. Voor meer info bekijk mijn privacy verklaring.