fbpx

Gratis e-book: favoriete waterverf materialen

Wil jij beginnen met waterverven?

Maar ben je overweldigd door het enorme aanbod aan waterverfspullen en weet je totaal niet waar je moet beginnen?

Laat me je helpen! Ik weet precies wat voor materialen fijn zijn om mee te starten; voor élk budget. En goed nieuws: Hij is onlangs helemaal geupdate! 

Schrijf je nu in voor mijn twee-maandelijkse happy mail (samen met nog 9000 mensen) en ontvang direct mijn gratis e-book waarin ik je alles vertel over mijn favoriete waterverf materialen!

De afgelopen 2 jaar volgden meer dan 5000 mensen mijn waterverf cursussen!

Wie is Marion Cremers?

Ik ben fulltime self-taught illustrator. Een aantal jaren terug ontdekte ik – per ongeluk – de wondere wereld van het waterverven.
Creëren én kennis delen maakt mij intens gelukkig. Concurrentie bestaat in mijn ogen niet. Ik laat met liefde zien hoe gemakkelijk je creatief kunt zijn. Als ik het kan, kan jij het ook! In 2019 liet ik meer dan 100 vrouwen dat inzien met mijn real-life-Waterverf Workshops. En sinds 2020 hebben al meer dan 5000 mensen mijn online cursussen gevolgd!

Ik ben niet van de moeilijke termen en ingewikkelde materie. Ik breng mijn kennis graag duidelijk en simpel over, zodat íedereen aan de slag kan mijn zijn/haar creativiteit!

Met liefde leer ik jou wat ik weet, zodat jij een leuke nieuwe hobby kunt starten, lekker kunt ontspannen en creatief kunt zijn!

Ontvang nu mijn gratis ebook met mijn favoriete waterverf materialen!

Laat je naam en e-mailadres achter om je in te schrijven voor mijn maandelijkse happy mail en ontvang direct mijn gratis e-book in je inbox!