fbpx

Gratis checklist: Digitaliseren

Wil jij jouw illustraties digitaliseren?

Word jij ook gek van het zoeken naar goede tutorials om te digitaliseren? Ben je eigenlijk nooit tevreden met jouw vrijstaande illustraties? Ben je wel klaar met de ‘Toverstaf’ in Photoshop?

Laat me je helpen! In de Digitaliseer Checklist vind je alles stappen voor het digitaliseren van jouw illustraties.

Schrijf je nu in voor mijn happy mail en ontvang direct mijn gratis digitaliseer checklist in je inbox! Ruim 8000 mensen ontvangen maandelijks mijn happy mail 💌 met tips, waterverf illustraties en unieke deals die ik nergens anders deel!

De afgelopen 2 jaar volgden meer dan 5000 mensen mijn waterverf cursussen!

Wie is Marion Cremers?

Ik ben fulltime self-taught illustrator. Een aantal jaren terug ontdekte ik – per ongeluk – de wondere wereld van het waterverven.
Creëren én kennis delen maakt mij intens gelukkig. Concurrentie bestaat in mijn ogen niet. Ik laat met liefde zien hoe gemakkelijk je creatief kunt zijn. Als ik het kan, kan jij het ook! In 2019 liet ik meer dan 100 vrouwen dat inzien met mijn real-life-Waterverf Workshops. En sinds 2020 hebben al meer dan 5000 mensen mijn online cursussen gevolgd!

Ik ben niet van de moeilijke termen en ingewikkelde materie. Ik breng mijn kennis graag duidelijk en simpel over, zodat íedereen aan de slag kan mijn zijn/haar creativiteit!

Met liefde leer ik jou wat ik weet, zodat jij een leuke nieuwe hobby kunt starten, lekker kunt ontspannen en creatief kunt zijn!

Laat je gegevens achter en ontvang direct mijn gratis digitalisatie checklist!

Laat je naam en e-mailadres achter om je in te schrijven voor mijn maandelijkse happy mail en ontvang direct mijn Digitalisatie Checklist in je inbox!