Word jij ook gek van het zoeken naar goede tutorials om te digitaliseren?

Ben je eigenlijk nooit tevreden met jouw vrijstaande illustratie?

Ben je wel klaar met de ‘Toverstaf’ in Photoshop?

Download de gratis ‘Digitaliseer Checklist’

Je ontvangt de checklist via de mail

Als je je aanmeldt voor deze gratis checklist, krijg je een aantal mailtjes met gratis tips en inspiratie. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens natuurlijk. Voor meer info bekijk mijn privacy verklaring.

Weten hoe ik deze illustraties heb gedigitaliseerd?

Wie is Marion?

Ik ben fulltime self-taught illustrator & grafisch vormgever. Een aantal jaren terug ontdekte ik – per ongeluk – de wondere wereld van het waterverven.

Creëren én kennis delen maakt mij intens gelukkig. Concurrentie bestaat in mijn ogen niet. Ik laat met liefde zien hoe gemakkelijk je creatief kunt zijn. Als ik het kan, kan jij het ook! In 2019 liet ik meer dan 100 vrouwen dat inzien met mijn Waterverf Workshops. 

Van mede-illustratoren kreeg ik vaak de vraag hoe ik mijn werk digitaliseer. Met 15 jaar Photoshop ervaring en na het volgen van ontelbare tutorials, ontwikkelde ik een supersimpele methode om illustraties vrijstaand te maken. 

Met liefde leer ik jou wat ik weet, zodat jij kan groeien!

Download mijn gratis ‘Digitaliseer Checklist’

Struggle  jij ook met het digitaliseren van je illustraties? In deze checklist deel ik mijn stappen waarmee ik mijn illustraties in een handomdraai digitaliseer en vrijstaand maak.

Als je je aanmeldt voor deze gratis checklist, krijg je een aantal mailtjes met  gratis tips en inspiratie. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens natuurlijk. Voor meer info bekijk mijn privacy verklaring.