fbpx

Te gek dat je de checklist gedownload hebt!

Binnen een paar minuten ontvang je mijn e-book in je inbox (check ook even je spam).

Maar lees nog even verder! Ik heb namelijk iets tofs voor je.

Alleen op deze pagina:
De uitgebreide Leren Digitaliseren Cursus met 50% KORTING, dus voor maar 48,50 in plaats van 97,00!

Photoshop cursus

Leren Digitaliseren

Tijdelijk 50% korting!

Je illustraties naar the next level
Leer hoe je je illustraties hoogwaardig én simpel kunt digitaliseren met Photoshop of Elements door middel van mijn geheime en simpele methode.

Je illustraties gemakkelijk digitaliseren en afdrukken op kaartjes en posters? Leer dit TIJDELIJK voor maar 48,50 ipv 97,- in deze Leren Digitaliseren in Photoshop Cursus.

Wat is het verschil met het e-book?
In het e-book neem ik je kort mee in de stappen die ik zet om illustraties te digitaliseren. In deze cursus heb ik bijna 20 jaar aan ervaring gestopt in eenvoudige (video)lessen die je mee kunt volgen. Uiteindelijk leer ik je een unieke methode om je illustraties in 5 minuten professioneel in Photoshop vrijstaand te kunnen maken. Zonder randjes, zonder harde overgangen. Geloof me, dit is mind blowing! 

 

Al ruim 6000+ mensen volgden op hun eigen tempo een Studio Cremers cursus!

Klaar met aanmodderen in Photoshop?

Wil jij je creaties hoogwaardig kunnen drukken op papier en zo meer geld verdienen met jouw creativiteit? Ben je klaar met dat gehannes in Photoshop en die oneindige Youtube tutorials, die je uiteindelijk maar een matig resultaat opleveren?

Goed nieuws: Met mijn geheime en unieke methode kun je het digitaliseren gemakkelijk leren. Na 5 modules kost het je straks slechts een paar minuten om een (waterverf) illustratie vrijstaand te maken, weet je alles van de exporteer instellingen en als bonus leer je je illustraties ook nog eens om te kleuren in verschillende kleuren!

Herken je dit nu?

 • Je ziet prachtige illustraties in webshops en winkels. Allemaal extra inkomsten voor die ondernemers. Kon jij ook maar digitaliseren, dan kon je je prints ook verkopen en een nieuwe markt aansnijden…
 • Je wordt gek van het zoeken naar tutorials. Daarnaast bieden zie niet het gewenste resultaat en zijn ze ingewikkeld. Is er nou nergens een simpele methode die je altijd kunt toepassen om iets vrijstaand te maken, zonder dat je het waterverf-effect verliest?
 • De toverstaf-functie in Photoshop voelt als onprofessioneel en je wordt gek van het resultaat die het geeft. Heel veel verstand heb je niet van Photoshop.. Vrijstaand maken is supermoeilijk toch? Hoe doen andere creatieven dit!? Grr…

En wil je dit?

 • Je beheerst één perfecte methode om je illustraties professioneel en hoogwaardig vrijstaand te maken in Photoshop. Je kunt nu je illustraties inzetten voor prints, geboortekaartjes en websites! Easy. Wat een mogelijkheden om meer inkomsten te genereren.
 • Je verspilt geen tijd en energie. Je werk vrijstaand maken kost nu slechts enkele minuten. Goodbye frustratie!
 • Goedlopende illustraties kun je nu ook gemakkelijk omkleuren, waardoor je aanbod groeit als kool. En reken maar uit hoeveel tijd je bespaart. Roze olifantjes, worden ook gele, blauwe en groene. Hoge kwaliteit illustraties breng je nu dus gemakkelijk uit in verschillende kleuren.

“Thanks voor deze geweldige cursus! Je bent een heerlijke inspiratie en je enthousiasme om mensen op weg te helpen, blijkt ook weer uit deze online cursus. Fijn dat je alles zo helder uitlegt en het ook allemaal nog terug te lezen is. Én de mogelijkheid om in de besloten groep vragen te stellen, is helemaal top! Thanks!

Ik heb al wel eerder kaartjes gemaakt, dus wel íets van Photoshop ervaring. Maar deze methode kende ik nog niet. En hij is echt tien keer makkelijker dan hoe ik het deed. Perfect dus!

Bovendien vind ik het heel fijn om een checklist af te kunnen werken en zéker te weten dat ik dingen nu op de juiste manier drukklaar maak.

Ik blijf nog even oefenen met je methode. Dus ik vind het ook echt ideaal dat ik je video’s onbeperkt terug kan kijken.

Super chill dat ik nu niet mega veel tijd in verschillende lagen hoef lopen pielen, om het mooie waterverfeffect te behouden.

Thanks!”

Marjolein

Cursist Leren Digitaliseren

Tijdelijk 50% korting!

Voor wie is de ‘Leren Digitaliseren’ cursus?

Je weet dat er vraag is naar je illustraties en/of handlettering. Je wil meer mensen bereiken, meer verkopen, andere producten aanbieden, het serieuzer aanpakken en meer gaan verdienen met jouw creativiteit. Je wil professionaliseren en groeien.

Maar… De manier waarop je je illustraties nu digitaliseert is kwalitatief niet goed genoeg. Daarbij kost het veel tijd en frustratie. Is er niet gewoon één simpele en goede methode?

Als jij behoefte hebt om dat vrijstaand maken nu voor eens en voor altijd góed te leren op een gemakkelijke manier, aan extra uitleg over Photoshop die jou helpt met het exporteren van je bestanden en wilt leren omkleuren… Let’s go!

  Wie is Marion Cremers?

  Ik ben fulltime self-taught illustrator. Een aantal jaren terug ontdekte ik – per ongeluk – de wondere wereld van het waterverven.
  Creëren én kennis delen maakt mij intens gelukkig. Concurrentie bestaat in mijn ogen niet. Ik laat met liefde zien hoe gemakkelijk je creatief kunt zijn. Als ik het kan, kan jij het ook! In 2019 liet ik meer dan 100 vrouwen dat inzien met mijn real-life-Waterverf Workshops. En sinds 2020 hebben al meer dan 5000 mensen mijn online cursussen gevolgd!

  Ik ben niet van de moeilijke termen en ingewikkelde materie. Ik breng mijn kennis graag duidelijk en simpel over, zodat íedereen aan de slag kan mijn zijn/haar creativiteit!

  Van mede-illustratoren kreeg ik vaak de vraag hoe ik mijn werk digitaliseer. Met 15 jaar Photoshop ervaring en na het volgen van ontelbare tutorials, ontwikkelde ik een supersimpele methode om illustraties vrijstaand te maken. 

  Klaar om deze methode te leren en je illustraties professioneel te digitaliseren?

  Dit is de inhoud van de online cursus

  De online cursus ‘Leren Digitaliseren in Photoshop’ bestaat uit 5 modules. Je hebt 365 dagen toegang, zodat je lekker zelf je tempo kan bepalen en het een ander terug kunt kijken als dat nodig is.

  Door middel van video’s, schermopnames en PDF documenten laat ik superduidelijk zien hoe je je bestanden naar Photoshop haalt, hoe je de kleuren aanpast, hoe je ze vrijstaand maakt en hoe je ze exporteert voor online of voor drukwerk. Als bonus heb ik een video gemaakt die laat zien hoe je je illustraties omkleurt in verschillende kleuren.

  Module 1: Wat heb je nodig

  Waarom wil je dit eigenlijk leren? Wat zijn de voordelen van goed kunnen digitaliseren? En wat heb je hiervoor nodig? Scanner of fotocamera… Ik leg hierin uit wat ik voor materiaal gebruik en waarom.

  Module 2: Technische termen

  Voordat je kunt beginnen met het digitaliseren in Photoshop is het essentieel om even terug naar de basis te gaan. Je leert het verschil tussen PNG &  JPG, tussen CMYK & RGB en wat DPI nou precies is en wanneer gebruik je het?

  Module 3: Digitaliseren

  Je leert hoe je kleurcorrecties toepast op je illustratie, zodat je je illustratie perfect vrijstaand kunt maken met mijn ‘geheime’ methode. Daarnaast leer je oneffenheden weg te werken én zit er een bonusles ‘omkleuren’ in.

  Module 4: Let's create

  In de afgelopen modules heb je een hoop geleerd. Je hebt allerlei termen geleerd en je weet inmiddels hoe je moet digitaliseren. Om deze kennis snel bij de hand te kunnen hebben staat er een PDF voor je klaar met een checklist & begrippenlijst.

  Module 5: BONUS

  Nu je weet hoe je waterverf-illustraties kunt digitaliseren leek het me leuk om je wat ingewikkeldere illustraties te laten zien! Mochten er wat ingewikkeldere creaties op je pad komen, kun je deze video’s er even bij pakken.

  Voor en na de cursus

  Hieronder het verschil met de techniek van de ‘Magic Wand/Toverstaf’ (links) en mijn geheime methode in Photoshop (rechts). De blauwe achtergrond is om de ‘doorzichtigheid’ van de vrijstaande illustratie te laten zien.
  Je ziet ( in tegenstelling tot de laatste afbeelding) op de eerste afbeelding dat je geen doorzichtigheid en scherpe randjes krijgt met de tool ‘Magic Wand / Toverstaf’. Het waterverf-effect gaat hierdoor verloren.

  Dit kun je verwachten

  Photoshop heeft ontelbare functies, waardoor het voor veel mensen overweldigend kan zijn. Met mijn heldere uitleg en schermopnames is het juist hartstikke makkelijk. Ik leg gelijk de basis binnen Photoshop uit die belangrijk is tijdens het digitaliseren én om het nog makkelijker te maken heb ik ook checklists in PDF vorm voor je klaarstaan.

  • Je leert het verschil tussen CMYK en RGB.
  • Je krijgt mijn ‘geheime’ digitaliseer methode en leert ermee werken.
  • Je ontdekt hoe gemakkelijk het is en ziet daardoor mogelijkheden om je illustraties te verspreiden op print, mokken of zelfs tshirts.
  • Je krijgt plezier in het digitaliseren ipv dat het frustrerend is!
  • Je leert hoe je je illustraties moet exporteren voor drukwerk en online.

  Dit kun je na de cursus

    • Je weet precies hoe je je illustraties moet fotograferen of inscannen.
    • Je weet hoe je je de kleuren perfect krijgt in Photoshop.
    • Je beheerst mijn ‘geheime’ methode en weet in een aantal minuten jouw illustratie vrijstaand te maken mét het behoud van het waterverf-effect.
    • Je beheerst de essentiële tools in Photoshop om je illustratie in verschillende om te kleuren.
    • Je kent de begrippen CMYK, RGB en DPI en weet hoe je ze moet instellen voor verschillende doelen.
    • Je hebt allerlei ideeën – nu het vrijstaand maken zo gemakkelijk is – om je illustraties op te laten drukken en te verkopen.
  Tijdelijk 50% korting!

  Heb jij zin om nu voor eens en voor altijd écht goed te leren digitaliseren?

  Veelgestelde vragen

  Heb ik Photoshop nodig?

  De cursus is te volgen in Adobe Photoshop of Photoshop Elements. Ik gebruik dagelijks Photoshop en de methodes zijn echt gebaseerd op dit programma. Mocht je Photoshop niet – of een oude versie – hebben, kun je een gratis trial downloaden op https://www.adobe.com/nl/products/photoshop/free-trial-download.html. Photoshop Elements is niet hetzelfde als Adobe Photoshop, maar de cursus (en dus mijn methode) kun je wel in Photoshop Elements gebruiken.

  Kan ik deze cursus ook doen in Photoshop Elements?

  Ja dat kan! Weet wel dat de gehele cursus uitgaat van Adobe Photoshop. De knoppen zullen dus niet helemaal overeenkomen, want Photoshop en Elements zijn wel andere programma’s. Maar het is zeker mogelijk om de cursus met Photoshop Elements te volgen, dat deden al meerdere mensen voor jou.

  Hoeveel tijd kost het volgen van de cursus?

  Het doorlopen van de cursus duurt een aantal uur. Het is raadzaam om meteen mee te doen met je eigen illustratie. De training is 365 dagen beschikbaar. Dus neem je tijd om te oefenen.

  Hoe en waar volg ik de cursus?

  Na de aanschaf van de cursus heb je direct toegang tot de cursus. We werken met de leeromgeving van Huddle. Deze is heel gebruiksvriendelijk, snel én er zit ook een app bij:
  Download de Android App
  Download de Apple App

  Kan ik in termijnen betalen?

  Online cursussen betaal je bij mij altijd in één keer.

  Ik ben geen ondernemer, is de cursus dan ook wat voor mij?

  Zeker! Voor mij is íedereen welkom. Als je voelt dat deze cursus is voor jou is; volg hem dan zeker. De training is ook helemaal niet opgezet speciaal voor ondernemers. Feel free to join 😉

  Kan ik de kosten opvoeren in mijn boekhouding als studiekosten?

  Yesss dat kan!

  Verder nog vragen?

  Heb jij nog een vraag die onbeantwoord is gebleven? Mail dan naar team@studiocremers.nl. 🙂

  Heb jij zin om nu voor eens en voor altijd écht goed te leren digitaliseren met 50% korting?

  Tijdelijk 50% korting!