Marion_Cremers_waterverf

Leer waterverven en ontdek je nieuwe hobby

Denk jij: “Ik zou dat ook zo graag willen kunnen… Maar ik ben echt niet zó creatief.”
Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik weet zéker dat ik jou kan leren waterverven! Het is makkelijker dan je denkt en met de juiste uitleg ga jij jezelf verbazen.

AANBIEDING: Zet een gezellig muziekje op, zet een kop thee en ontdek je nieuwe hobby tijdelijk voor maar 18,- ipv 47,-!

Afgelopen half jaar volgden meer dan 3500 mensen deze cursus 😱

Maak kennis met de wondere wereld van waterverf

Wil jij een ontspannen nieuwe hobby? Je verdiepen in de basistechnieken van het waterverven, zodat je daarna lekker zelf aan de slag kunt?

Goed nieuws: Met mijn leuke, ontspannen én vrolijke online waterverf cursus heb jij dit binnen 4 online modules onder de knie. Ik behandel de beste materialen, het opbergen daarvan, leg een aantal belangrijke technieken en handigheden uit én laat jou deze toepassen in een illustratie. Je gaat jezelf 100% verbazen!

Íedereen kan waterverven

Voor wie is deze waterverf cursus?

 • Je wil al heel lang ‘iets nieuws’ leren, je weet dat je creatief bent (ondanks je onzekerheiden hierover) en bent wel toe aan een ontspannen bezigheid.
 • Het waterverven/aquarellen trekt je al een tijdje, maar waar moet je eigenlijk beginnen?
  Er staat thuis wel ergens een waterverfpallet, maar je hebt nog niet het vertrouwen in je skills om hem te gebruiken.. Ben jij wel van de ‘no-nonsense’ uitleg en snel resultaat?
  Dan is mijn cursus 100% iets voor jou!

Wie is Marion?

Ik ben fulltime self-taught illustrator. Een aantal jaren terug ontdekte ik – per ongeluk – de wondere wereld van het waterverven.

Creëren én kennis delen maakt mij intens gelukkig. Concurrentie bestaat in mijn ogen niet. Ik laat met liefde zien hoe gemakkelijk je creatief kunt zijn. Als ik het kan, kan jij het ook! In 2019 liet ik meer dan 100 vrouwen dat inzien met mijn real-life-Waterverf Workshops.

Ik ben niet van de moeilijke termen en ingewikkelde materie. Ik breng mijn kennis graag duidelijk en simpel over, zodat íedereen aan de slag kan mijn zijn/haar creativiteit!

Zie jij het al zitten om te gaan waterverven?

“Ik had van te voren niet verwacht dat ik zo’n mooi eindresultaat zou hebben. Goede tips & tricks voor de basis van het waterverven!”

Joelle

Waterverf Workshop

“Het motto van Marion: ‘Iedereen kan waterverven’ kwam helemaal tot zijn recht. Nu naar de winkel voor een goede basisset. Zon en een drankje en schilderen maar!”

Linette

Waterverf Workshop

“Duidelijk uitgelegd (en lekker enthousiast!) en ik ben positief verrast over het eindresultaat. Ik heb mijn nieuwe hobby gevonden!”

Kristel

Waterverf Workshop

Dit kun je verwachten:

Het werken met waterverf of aquarel (dit is hetzelfde) kan er moeilijk uitzien. Toch ben ik er heilig van overtuigd dat ik dit IEDEREEN kan leren.

Met mijn heldere uitleg en duidelijke video‘s is het juist hartstikke makkelijk. Ik leer je van alles over materiaalgebruik, verschillende technieken én laat je al deze kennis toepassen in één illustratie die ik stap voor stap met je doorloop.

 • Je leert alles over materiaalgebruik en wat je vooral níét moet gebruiken.
 • Ik laat je een aantal opberghacks zien, die je leven fijner maken 😉
 • Je weet straks alles van de technieken flatwash, wet on wet, wet on dry en weet gemakkelijk hoe je verloopjes maakt met waterverf.
 • Je weet hoe je foutjes moet corrigeren en hoe je schaduwen en highlights aanbrengt.
 • Je weet hoe illustraties zijn opgebouwd, zodat je dit straks ook zelf kunt toepassen in je eigen illustraties.

De inhoud van de online cursus:

Hieronder vind je een overzicht van de vier modules en de inhoud ervan. Klik op de plusjes voor meer informatie.

Module 1: Hoe begin je? (5 lessen)

Welk materiaal kun je het beste aanschaffen en wat zijn de verschillen? Hoe berg je je penselen op? Ik leg uit hoe je waterverf gebruikt en hoe je je materialen slim en goed kunt opbergen!

Module 2: Technieken (8 lessen)

Ik leg je uit hoe je goede waterverf illustraties opbouwt en ik leer je alles over schaduwen en diepte. Daarnaast leer je de technieken flatwash, wet on wet en wet on dry. Daarbij laat ik je verschillende lijn- en blaadjestechnieken zien.

Module 3: It's all in the details (2 lessen)

Hoe herstel je foutjes? Ik laat je zien dat je illustratie niet meteen verpest is, wanneer je een foutje maakt. Ook leer je hoe je highlights aanbrengt in je illustraties.

Module 4: In de praktijk, cactus illustratie (2 lessen, waarvan de laatste 45 minuten lang!)

In deze module gaan we bijna een uur lang samen een cactus-illustratie maken. Hierin passen we alle technieken en theorie toe. Je gaat nu echt zien hoe gemakkelijk je een prachtig resultaat maakt, wanneer je over de juiste technieken beheerst.

Studio_Cremers_Cursus_Waterverf

Ook leren waterverven?

Afgelopen jaar volgden meer dan 3500 mensen deze cursus 🤩

Aanbieding!

Nu voor maar 18,- ipv 47,-😱

Denk jij: “Ik zou dat ook zo graag willen kunnen… Maar ik ben echt niet zó creatief.” Of “Ik kan dit echt niet!”? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik weet zéker dat ik jou kan leren waterverven! Het is makkelijker dan je denkt en met de juiste uitleg ga jij jezelf verbazen!

In deze online cursus leer je in 4 uitgebreide modules de basisbeginselen van het waterverven. Ik vertel je alles over de juiste materialen, het gebruik van waterverf, leg verschillende technieken uit en oefen met je mee én illustreer ik samen met jou een cactus waarin ALLE technieken en uitleg samenkomen. 

Klaar voor een nieuwe ontspannen én creatieve hobby? Dit kun je na deze cursus:

 • Je weet precies welke materialen je het beste kunt gebruiken en waarom.
 • Je weet alles van de basis van het aquarel.
 • Je beheerst meerdere belangrijke technieken en handigheidjes die je in alle illustraties kunt toepassen.
 • Je hebt lol in het maken van illustraties met waterverf.
 • Je weet hoe illustraties opgebouwd zijn en je kunt dit in al je eigen illustraties moeiteloos toepassen.
 • Je weet jezelf te verbazen met je eigen creativiteit en hebt hier mega veel plezier in!

Wil je meteen een gratis lijst met materialen downloaden? Klik dan hier!

Deze online training vindt plaats in een besloten leeromgeving. Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je direct jouw inloggegevens en kun je aan de slag met module 1!

Let op: Check je e-mailadres goed, wanneer je hier een typefout in maakt kun je niet inloggen. (De cursus is 365 dagen voor je beschikbaar na aanschaf.)

Veelgestelde vragen

Welke materialen heb ik nodig?

Je hebt aquarelpapier, waterverf, water (duh), penselen en het liefst een fineliner nodig voor deze cursus. Weet je niet wat je moet aanschaffen? Check dan mijn gratis ebook: https://www.studiocremers.nl/ebook-waterverf-materialen/

Hoeveel tijd kost het volgen van de cursus?

Het doorlopen van de cursus duurt een aantal uur. Het is raadzaam om meteen mee te doen met de video’s! De training is een jaar beschikbaar. Dus neem je tijd om te oefenen!

Hoe en waar volg ik de cursus?

Na aanschaf van de cursus krijg je met een persoonlijke inlog toegang tot de Studio Cremers Academy: Club Creative.

Hoe lang kan ik gebruik maken van de cursus?

Je kunt 1 jaar lang de cursus volgen, genoeg tijd dus om jouw nieuwe hobby te ontdekken!

Verder nog vragen?

Heb jij nog een vraag die onbeantwoord is gebleven? Mail dan naar marion@studiocremers.nl 🙂