fbpx

De creatiefste cadeautjes van 2023: Dit kan op jouw (aquarel) verlanglijstje!

De gezellige feestdagen komen er aan en dat betekent één ding: het is tijd om de perfecte cadeautjes te vinden voor creatieve vrienden, familie en vergeet jezelf niet! Maar waar begin je met zoveel keuzes? Geen zorgen, ik ga je helpen met een lijst met leuke creatieve cadeautjes in verschillende prijscategorieën 🎁

Het kan zo moeilijk zijn om cadeautjes te bedenken voor jezelf of voor iemand anders. Ik kan soms complete error krijgen als ik bijvoorbeeld iets onder de 10 euro moet zoeken. Je wilt ook geen rommel kopen… Vooral als ik last minute iets moet bedenken gaat het mis. Laten we dit jaar voor minder cadeau-stress gaan. Deze blog met cadeautips* voor elk budget gaat je (en mij) helpen!

 

1. Cadeautjes Onder de 10 Euro: Voor bijvoorbeeld schoencadeautjes

 • Schattige penseelhouder hondje (3,50) – Leg je penseel op deze superschattige penseelhouder, zodat niet alles vies wordt. Origineel én handig cadeautje!
 • Zigzag boekje 300 grams (6,95) – Dit is echt een leuk boekje waar je met állerlei materiaal in kunt werken, omdat het papier heel dik is. Daarbij is het nóg leuker omdat de bladzijdes zigzaggend aan elkaar vastzitten. Weer eens wat nieuws!
 • Kneedgum van Faber & Castell (Vanaf 3,20) – Een kneedgum is altijd welkom én je kunt deze gebruiken met aquarellen, kalligraferen of tekenen. Ideaal cadeautje voor bijvoorbeeld in de schoen of bij een surprise 🎁
 • Postcard / Ansichtkaart Winsor & Newton Aquarelpapier (6,50) – Hét antwoord op een van de meest gestelde vragen: Bestaat er ansichtkaart-papier om op te aquarellen? Yes, zeker: Dit blok bestaat uit 15 pagina’s en is lekker betaalbaar!

 Lees onder de afbeelding verder.

 

 • 2. Cadeautjes Onder de 20 Euro: Ideaal voor in een surprise of schoen

3. Cadeautjes Onder de 50 Euro: Als je echt iets speciaals zoekt voor iemand

 • Set van 3 Princeton Herritage Penselen (48,95) – Zoals ik al zei: Dit zijn mijn favoriete penselen. Mocht het budget het toelaten dan zou ik ALTIJD deze set aanraden. Perfecte diktes (2, 6 en 16) en kwalitatief de fijnste penselen! Hier maak je iemand heel blij mee 🩷
 • Legion Coldpress Aquarelpapier (20,00-49,95) – Als je mij kent dan weet je dat dit mijn absolute favoriete papier is. De watercontrole is geweldig, je kleuren zijn er prachtig op en je kunt er hele mooie technieken op maken.
 • Daglicht lamp (30,00-50,00) – Met deze bureaulamp kun je daglicht nabootsen, zodat je in de donkere maanden ook genoeg licht hebt om je hobby uit te oefenen. Echt een fantastische aanwinst!
 • Studio Cremers Waterverfcursus (17,00-47,00) – Natuurlijk raad ik mijn eigen cursussen aan. Hoe leuk om iemand deze cadeau te geven, zodat ze lekker wat me-time én creativiteit kunnen inplannen. En er zijn heel veel leuke thema’s waaruit je kunt kiezen!
 • Winsor & Newton Metallic Mini Aquarelbox (36,46) – Fantastisch voor de feestdagen: Aquarelverf in metallic (glanzende) kleuren! Prachtig op zwart papier en leuk om eens mee te experimenteren voor bijvoorbeeld Kerst.
 • Waterverfboek: Botanical Art Techniques (40,95) – Leer bloemen en planten te aquarellen met dit prachtige boek! Staat zeker op mijn wishlist 

4. Cadeautjes tussen de 60 – 170 Euro: Pure verwennerij!

Stuur deze blog door naar mensen die cadeautjes voor jou moeten kopen óf haal er zelf inspiratie uit. Have fun!

* Deze pagina bevat affliatie linkjes. Dat houdt in dat ik – áls je iets via een linkje koopt – een mini commissie krijg. Je merkt hier zelf verder niks van en betaald hiervoor niks extra! 

Benieuwd welke waterverf materialen ik het allerliefst gebruik?

Schrijf je in voor mijn maandelijkse happy mail en ontvang mijn gratis e-book met mijn favoriete waterverf materialen direct in je inbox. 💌 Ruim 5000 mensen ontvangen maandelijkse vrolijke tips, illustraties en unieke deals die ik nergens anders deel!