Marion-Cremers-Ondernemer-Hobby-Studio-Cremers

studio cremers cursus

Bijverdienen met je hobby via Instagram

Stel je voor: geld verdienen met jouw hobby. Ik – Marion van Studio Cremers – kan je dat leren. Er staan binnenkort 10 modules bomvol kennis om je de fijne kneepjes te leren.

Binnenkort is de online cursus ‘Bijverdienen met je hobby via instagram’ klaar. Wil je nou als eerste meedoen én de ALLERHOOGSTE early bird KORTING krijgen? Schrijf je hieronder dan in voor de interesselijst! 

Ontdek de mogelijkheden van jouw creatieve hobby

Hoeveel werk heb jij thuis liggen die op dit moment stof liggen te verzamelen? Wat als ik je vertel dat je dit werk kunt verkopen en toekomstig werk óók? En dat op een manier zonder stomme salespraatjes, dat kan!

Ik sta te popelen om je te laten zien hoe je wat extra’s bij kunt verdienen met jouw creatieve hobby via Instagram. Of je nu armbandjes maakt, prachtige illustraties creëert of fotografeert, deze cursus is perfect voor jou! Ik ga je niet alleen leren hoe je jouw creaties kunt presenteren op instagram, maar ook hoe je jouw doelgroep kunt bereiken en goede prijzen kunt bepalen. Bovendien besteed ik ook aandacht aan belastingen en het belang van auteursrechten, zodat je geen juridische problemen krijgt!

Lijkt dit je wat? Schrijf je nu in voor de interesselijst en ontdek straks hoe jij jouw Instagram-account kunt inzetten om geld te verdienen met jouw creatieve passie. Ik kan niet wachten om al mijn kennis te delen en je te laten zien hoe ook jij kunt shinen en succesvol kunt zijn met jouw creatieve hobby. Of je nu al ervaring hebt met Instagram of nog helemaal nieuw bent.

Schrijf je nu in en krijg als eerste te horen wanneer je mee kunt doen. Én krijg de hoogste early bird korting!

Al ruim 5000 mensen volgden mijn creatieve cursussen!

Voor wie is deze cursus?

 • Als je gepassioneerd bent over je hobby en erover denkt om er wat extra geld mee te verdienen
 • Als je heel veel werk hebt liggen wat nu ligt te verstoffen. Zonde om niks mee te doen, toch?
 • Je niet zeker weet of je geld kunt vragen voor jouw werk
 • Je onzeker bent over het gebruik van Instagram om je producten of diensten te laten zien en verkopen
 • Je wilt leren hoe je mooie foto’s kunt maken voor Instagram en deze effectief kunt gebruiken om klanten aan te trekken
 • Je behoefte hebt aan praktische tips en trucs om je producten of diensten online te verkopen
 • Je wilt leren hoe je je boekhouding kunt bijhouden en belastingvrij kunt verdienen. Wat is de KOR regeling nou eigenlijk?
 • Je hebt geen idee wat auteursrechten zijn en wanneer je in de problemen kunt komen
 • Je op zoek bent naar een stappenplan en begeleiding om je te helpen met geld vragen voor je werk
 • Je wilt deel uitmaken van een community van leuke creatieven in hetzelfde schuitje, die elkaar ondersteunen en aanmoedigen
Marion-Cremers-Ondernemer-Hobby-Studio-Cremers

Wat krijg ik?

 • Een complete stap-voor-stap training waarin je leert hoe je geld kunt verdienen met je hobby via Instagram
 • Praktische opdrachten die je helpen om je eigen creatieve imperium op te zetten
 • Een Instagram Handleiding met alle essentiële kennis die je nodig hebt om succesvol te worden op Instagram
 • Onbeperkte toegang, zodat je de training op je eigen tempo kunt volgen en terug kunt komen wanneer je maar wilt
 • Talloze creatieve ideeën en inspiratie om je online zichtbaarheid te vergroten en je instagram kunt laten groeien
 • Waardevolle kennis over belasting, boekhouding en auteursrechten, zodat je niet in de problemen komt

  Wie is Marion Cremers?

  Hoi hoi! Ik ben Marion, een fulltime self-taught illustrator. Een aantal jaren terug ontdekte ik – per ongeluk – de wondere wereld van het waterverven en inmiddels is het mijn fulltime baan (Studio Cremers). Ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt!

  Ik ben al jaren actief op Instagram en vlog sinds 2018 regelmatig over mijn werk en leven. In 2019 gaf ik meer dan 100 vrouwen real-life workshops en sinds 2020 hebben al meer dan 5000 mensen mijn online cursussen gevolgd. En raad eens? Bijna iedereen komt via Instagram bij mij terecht.

  Instagram is een geweldig leuk marketingmiddel. Ik heb een manier gevonden, waardoor ik geen stomme salespraatjes hoef te doen en toch aan genoeg klanten kom. Omdat ik al jaren kan leven van mijn bedrijf – wat begon als een hobby – krijg ik vaker de vraag hoe ik dat gedaan heb.

  Ik weet als geen ander hoeveel je kunt aanmodderen met boekhouding, stories maken en alles daartussenin. Maar ik ben ervan overtuigd dat jij ook kunt bijverdienen met je hobby als je de juiste kennis hebt. En die kennis wil ik graag met je delen!

  Marion-Cremers-Ondernemer-Hobby-Studio-Cremers

  Dit mag je verwachten

  Get ready, want je krijgt een enorme berg aan informatie voorgeschoteld! In deze cursus leer ik je alles wat ik weet over het zakelijk insteken van je hobby. Van boekhouding tot het bepalen van je doelgroep en alles wat daartussen zit. En het beste van alles? Je leert ook hoe je Instagram optimaal kunt inzetten om je creaties te verkopen en een groter publiek te bereiken!

  Als je weet hoe je jezelf online presenteert en hoeveel je producten waard zijn, dan kun je daarmee groeien: In zelfontwikkeling, het aantal klanten dat je krijgt, en het aantal volgers dat je op Instagram hebt.

  Met met mijn praktische tips en begeleiding, ben jij binnen no-time een echte pro in het verdienen aan je hobby!

  Dit is jouw resultaat na de cursus

  Gedurende 10 modules ga ik je alles leren hoe je via Instagram je eigen creaties kunt verkopen, zonder dat ze als ‘salespraatjes’ aanvoelen. Van het succesvol inrichten van je Instagram pagina (portfolio), tot hoe je jouw boekhouding op orde maakt en hoe je uiteindelijk écht kunt gaan bijverdienen. Én ik leer je zelfs de belangrijkste zaken over auteursrecht, zodat je niet in de problemen komt!

  Je krijgt ook handige tips en tricks over het plaatsen van de juiste foto’s en hoe je het beste zichtbaar kunt zijn voor jouw potentiële klanten, zodat je ook groeit met je Instagramkanaal.

  Kortom, na deze training ben jij helemaal up-to-date en weet je hoe je  kunt runnen en groeien via Instagram.

  Inhoud van de training

  ☀️ Intro: Bijverdienen met je hobby via Instagram

  ☀️ Module 1: De basis van Instagram

  ☀️ Module 2: Maak een merk dmv personal branding

  ☀️ Module 3: Mindset voor succes op instagram

  ☀️ Module 4: Instagram content maken

  ☀️ Module 5: Kies de juiste instagram strategie

  ☀️ Module 6: Verkopen is leuk

  ☀️ Module 7: Groei met instagram en vind nieuwe klanten

  ☀️ Module 8: Hoe bepaal je je prijzen?

  ☀️ Module 9: Boekhouding en belastingen

  ☀️ Module 10: Auteursrechten

  ☀️ BONUSSEN

   

  Marion-Cremers-Ondernemer-Hobby-Studio-Cremers