fbpx

Waterverf cursus

Basiscursus: Wondere Wereld van Waterverf

Leer de basis van aquarel en ondek je nieuwe hobby
Denk jij: “Ik zou dat ook zo graag willen kunnen… Maar ik ben echt niet zó creatief.”
Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik weet zéker dat ik jou kan leren waterverven! Het is makkelijker dan je denkt en met de juiste uitleg ga jij jezelf verbazen.

Zin om te ontspannen? Meld je dan nu aan voor slechts 47 euro!

Al ruim 6000+ mensen volgden op hun eigen tempo een Studio Cremers cursus!

Maak kennis met de wondere wereld van waterverf

Wil jij een ontspannen nieuwe hobby? Je verdiepen in de basistechnieken van het waterverven, zodat je daarna lekker zelf aan de slag kunt?

Goed nieuws: Met mijn leuke, ontspannen én vrolijke online waterverf cursus heb jij dit binnen 4 online modules onder de knie. Ik behandel de beste materialen, het opbergen daarvan, leg een aantal belangrijke technieken en handigheden uit én laat jou deze toepassen in een illustratie. Je gaat jezelf 100% verbazen!

Voor wie is deze aquarel cursus?

  • Je wil al heel lang ‘iets nieuws’ leren, je weet dat je creatief bent (ondanks je onzekerheiden hierover) en bent wel toe aan een ontspannen bezigheid.
  • Het waterverven/aquarellen trekt je al een tijdje, maar waar moet je eigenlijk beginnen? Er staat thuis wel ergens een waterverfpallet, maar je hebt nog niet het vertrouwen in je skills om hem te gebruiken.. Ben jij wel van de ‘no-nonsense’ uitleg en snel resultaat?
    Dan is mijn cursus 100% iets voor jou!

“Ik had van te voren niet verwacht dat ik zo’n mooi eindresultaat zou hebben. Goede tips & tricks voor de basis van het waterverven!”

Joelle

Wondere Wereld van Waterverf Cursus

“Ik vond de cursus super tof! Ik heb zo genoten! Ook had ik al heel lang twee mooie verdozen liggen, maar nooit gebruikt en nu is er ineens een nieuw creatief tijdperk voor mij ingegaan dankzij heldere en duidelijke uitleg. Dankjewel Marion, vanaf nu gaat er veel geschilderd worden bij ons thuis <3

Cursist

Wondere Wereld van Waterverf Cursus

“Duidelijk uitgelegd (en lekker enthousiast!) en ik ben positief verrast over het eindresultaat. Ik heb mijn nieuwe hobby gevonden!”

Kristel

Wondere Wereld van Waterverf Cursus

Dit kun je verwachten

Het werken met waterverf of aquarel (dit is hetzelfde) kan er moeilijk uitzien. Toch ben ik er heilig van overtuigd dat ik dit IEDEREEN kan leren.

Met mijn heldere uitleg en duidelijke video‘s is het juist hartstikke makkelijk. Ik leer je van alles over materiaalgebruik, verschillende technieken én laat je al deze kennis toepassen in één illustratie die ik stap voor stap met je doorloop.

 

  • Je leert alles over materiaalgebruik en wat je vooral níét moet gebruiken.
  • Ik laat je een aantal opberghacks zien, die je leven fijner maken 😉
  • Je weet straks alles van de technieken flatwash, wet on wet, wet on dry en weet gemakkelijk hoe je verloopjes maakt met waterverf.
  • Je weet hoe je foutjes moet corrigeren en hoe je schaduwen en highlights aanbrengt.
  • Je weet hoe illustraties zijn opgebouwd, zodat je dit straks ook zelf kunt toepassen in je eigen illustraties.

Wie is Marion Cremers?

Ik ben fulltime self-taught illustrator. Een aantal jaren terug ontdekte ik – per ongeluk – de wondere wereld van het waterverven.
Creëren én kennis delen maakt mij intens gelukkig. Concurrentie bestaat in mijn ogen niet. Ik laat met liefde zien hoe gemakkelijk je creatief kunt zijn. Als ik het kan, kan jij het ook! In 2019 liet ik meer dan 100 vrouwen dat inzien met mijn real-life-Waterverf Workshops. En sinds 2020 hebben al meer dan 5000 mensen mijn online cursussen gevolgd!

Ik ben niet van de moeilijke termen en ingewikkelde materie. Ik breng mijn kennis graag duidelijk en simpel over, zodat íedereen aan de slag kan mijn zijn/haar creativiteit!

Zie jij het al zitten om te gaan waterverven?

Dit is de inhoud van de online cursus

Module 1: Hoe begin je (5 lessen)

Welk materiaal kun je het beste aanschaffen en wat zijn de verschillen? Hoe berg je je penselen op? Ik leg uit hoe je waterverf gebruikt en hoe je je materialen slim en goed kunt opbergen!

Module 2: Technieken (8 lessen)

Ik leg je uit hoe je goede waterverf illustraties opbouwt en ik leer je alles over schaduwen en diepte. Daarnaast leer je de technieken flatwash, wet on wet en wet on dry. Daarbij laat ik je verschillende lijn- en blaadjestechnieken zien.

Module 3: It's all in the details (2 lessen)

Hoe herstel je foutjes? Ik laat je zien dat je illustratie niet meteen verpest is, wanneer je een foutje maakt. Ook leer je hoe je highlights aanbrengt in je illustraties.

Module 4: In de praktijk, cactus illustratie (2 lessen, waarvan de laatste 45 minuten lang!)

In deze module gaan we bijna een uur lang samen een cactus-illustratie maken. Hierin passen we alle technieken en theorie toe. Je gaat nu echt zien hoe gemakkelijk je een prachtig resultaat maakt, wanneer je over de juiste technieken beheerst.

Wat een gezelligheid hier 🙂 Thanks! Stiefdochter van 13 is heel blij met de cursus!

Cursist

Wondere Wereld van Waterverf Cursus

“Het motto van Marion: ‘Iedereen kan waterverven’ kwam helemaal tot zijn recht. Nu naar de winkel voor een goede basisset. Zon en een drankje en schilderen maar!”

Linette

Wondere Wereld van Waterverf Cursus

“Ahh ja zo leuk Marion! Ik heb zoveel plezier gehad met het doen van je cursus. Ik ga je online cursus morgen ook ff delen <3 En echt wauw voor hoe goed je bezig bent, ik volg je reis met heel veel plezier!

Cursist

Wondere Wereld van Waterverf Cursus

Veelgestelde vragen

Welke materialen heb ik nodig?

Je hebt aquarelpapier, waterverf, water (duh), penselen en het liefst een fineliner nodig voor deze cursus. Weet je niet wat je moet aanschaffen? Check dan mijn gratis ebook: https://www.studiocremers.nl/ebook-waterverf-materialen/

Cadeautje: Met de kortingscode ‘studiocremers5’ krijg je 5% korting op alles bij mijn favoriete webshop Splendith. Wil je alles in 1x aanschaffen en zo enorm veel tijd en frustratie besparen? Scoor dan deze Studio Cremers Kit bij Splendith.

Moet je kunnen tekenen?

Nee absoluut niet! Ik kan jou 1000% leren waterverven zonder dat je (zelf vindt dat je) kunt tekenen 😉

Hoeveel tijd kost het volgen van de cursus?

De cursus bestaat uit 4 modules en 18 lessen. Het doorlopen van de cursus duurt een aantal uur. Heel afhankelijk van jouw eigen tempo en voorkeur. Het is raadzaam om meteen mee te doen met de video’s! De cursus is een jaar beschikbaar na aanschaf. Dus je hebt alle tijd!

Hoe en waar volg ik de cursus?

Na de aanschaf van de cursus heb je direct toegang tot de cursus. We werken met de leeromgeving van Huddle. Deze is heel gebruiksvriendelijk, snel én er zit ook een app bij:
Download de Android App
Download de Apple App

Hoeveel ervaring moet je hebben voor deze cursus?

Helemaal 0! Je kunt zo beginnen én je hoeft niet te kunnen tekenen. 1000% dat ik jou dit kan leren!

Hoe lang kan ik gebruik maken van de cursus?

Je kunt 1 jaar na aanschaf (365 dagen) lang de cursus volgen, genoeg tijd dus om jouw skills te verbeteren.

Verder nog vragen?

Heb jij nog een vraag die onbeantwoord is gebleven? Mail dan naar team@studiocremers.nl. 🙂

Heb jij zin om nu écht goed te leren waterverven?