fbpx

Waterverf cursus

Afrikaanse Dieren

Wil jij niet 1, niet 2, maar VIJF Afrikaanse dieren leren aquarellen? Mooi! Dat is namelijk precies waar deze (laagdrempelige) online cursus over gaat. We gaan 3 flamingo’s, 1 kleurrijke olifant én een schattige giraffe illustreren. Geen zorgen, ik leg alles duidelijk uit én doe alles voor.

Klaar voor een ontspannen én creatieve hobby? Start direct voor maar 27,-!

Al ruim 6000+ mensen volgden op hun eigen tempo een Studio Cremers cursus!

Genieten van je creativiteit

Dit kun je na deze cursus

  • Je weet hoe je zónder potlood verschillende flamingo’s kunt aquarellen
  • Je hebt het vertrouwen in je eigen kunnen en kunt na de cursus allerlei dieren op papier waterverven
  • Je hebt lol in het maken van illustraties met waterverf.
  • Je weet jezelf te verbazen met je eigen creativiteit en hebt hier mega veel plezier in!

“Ik had van te voren niet verwacht dat ik zo’n mooi eindresultaat zou hebben. Goede tips & tricks voor de basis van het waterverven!”

Joelle

Wondere Wereld van Waterverf Cursus

“Ik vond de cursus super tof! Ik heb zo genoten! Ook had ik al heel lang twee mooie verdozen liggen, maar nooit gebruikt en nu is er ineens een nieuw creatief tijdperk voor mij ingegaan dankzij heldere en duidelijke uitleg. Dankjewel Marion, vanaf nu gaat er veel geschilderd worden bij ons thuis <3

Cursist

Wondere Wereld van Waterverf Cursus

“Duidelijk uitgelegd (en lekker enthousiast!) en ik ben positief verrast over het eindresultaat. Ik heb mijn nieuwe hobby gevonden!”

Kristel

Wondere Wereld van Waterverf Cursus

Dit kun je verwachten

Het werken met waterverf of aquarel (dit is hetzelfde) kan er moeilijk uitzien. Toch ben ik er heilig van overtuigd dat ik dit IEDEREEN kan leren. Met mijn heldere uitleg en duidelijke video‘s is het juist makkelijk.

 

  • Je weet hoe je met verschillende technieken illustraties opbouwt en écht uniek maakt
  • Je hebt het vertrouwen in je eigen kunnen en kunt na de cursus allerlei mooie natuur op papier waterverven
  • Je hebt lol in het maken van illustraties met waterverf.
  • Je weet jezelf te verbazen met je eigen creativiteit en hebt hier mega veel plezier in!

Wie is Marion Cremers?

Ik ben fulltime self-taught illustrator. Een aantal jaren terug ontdekte ik – per ongeluk – de wondere wereld van het waterverven.
Creëren én kennis delen maakt mij intens gelukkig. Concurrentie bestaat in mijn ogen niet. Ik laat met liefde zien hoe gemakkelijk je creatief kunt zijn. Als ik het kan, kan jij het ook! In 2019 liet ik meer dan 100 vrouwen dat inzien met mijn real-life-Waterverf Workshops. En sinds 2020 hebben al meer dan 5000 mensen mijn online cursussen gevolgd!

Ik ben niet van de moeilijke termen en ingewikkelde materie. Ik breng mijn kennis graag duidelijk en simpel over, zodat íedereen aan de slag kan mijn zijn/haar creativiteit!

Zie jij het al zitten om te gaan waterverven?

Wat een gezelligheid hier 🙂 Thanks! Stiefdochter van 13 is heel blij met de cursus!

Cursist

Wondere Wereld van Waterverf Cursus

“Het motto van Marion: ‘Iedereen kan waterverven’ kwam helemaal tot zijn recht. Nu naar de winkel voor een goede basisset. Zon en een drankje en schilderen maar!”

Linette

Wondere Wereld van Waterverf Cursus

“Ahh ja zo leuk Marion! Ik heb zoveel plezier gehad met het doen van je cursus. Ik ga je online cursus morgen ook ff delen <3 En echt wauw voor hoe goed je bezig bent, ik volg je reis met heel veel plezier!

Cursist

Wondere Wereld van Waterverf Cursus

Veelgestelde vragen

Welke materialen heb ik nodig?

Je hebt aquarelpapier, waterverf, water (duh), penselen en het liefst een fineliner nodig voor deze cursus. Weet je niet wat je moet aanschaffen? Check dan mijn gratis ebook: https://www.studiocremers.nl/ebook-waterverf-materialen/

Cadeautje: Met de kortingscode ‘studiocremers5’ krijg je 5% korting op alles bij mijn favoriete webshop Splendith. Wil je alles in 1x aanschaffen en zo enorm veel tijd en frustratie besparen? Scoor dan deze Studio Cremers Kit bij Splendith.

Moet je kunnen tekenen?

Nee absoluut niet! Ik kan jou 1000% leren waterverven zonder dat je (zelf vindt dat je) kunt tekenen 😉

Hoeveel tijd kost het volgen van de cursus?

De cursus bestaat uit 3 modules en 13 lessen. Het doorlopen van de cursus duurt een aantal uur. Heel afhankelijk van jouw eigen tempo en voorkeur. Het is raadzaam om meteen mee te doen met de video’s! De cursus is een jaar beschikbaar na aanschaf. Dus je hebt alle tijd!

Hoe en waar volg ik de cursus?

Na de aanschaf van de cursus heb je direct toegang tot de cursus. We werken met de leeromgeving van Huddle. Deze is heel gebruiksvriendelijk, snel én er zit ook een app bij:
Download de Android App
Download de Apple App

Hoeveel ervaring moet je hebben voor deze cursus?

Het is handig wanneer je mijn basis waterverf cursus gevolgd heb, want ik ga in deze cursus niet in op technieken. Het is niet noodzakelijk om dat te doen, maar ik raad het wel aan!

Hoe lang kan ik gebruik maken van de cursus?

Je kunt 1 jaar na aanschaf (365 dagen) lang de cursus volgen, genoeg tijd dus om jouw skills te verbeteren.

Verder nog vragen?

Heb jij nog een vraag die onbeantwoord is gebleven? Mail dan naar team@studiocremers.nl. 🙂

Heb jij zin om Afrikaanse Dieren te leren waterverven?