Workshops

Iedereen kan met waterverf illustreren. Echt. Ook jij! 

De reguliere workshops worden in een groep van 10-15 personen gegeven in een originele, inspirerende ruimte. In deze workshops zul je de basistechnieken van het waterverven leren en erachter komen dat jij jezelf flink zult verbazen. Ik vind het belangrijk om er een gezellige workshop van te maken met genoeg ruimte voor vragen en advies.

Interesse in een workshop?
Neem contact met mij op of boek (wanneer mogelijk) via de webshop een leerzame sessie! Of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Je hoort dan als eerste over nieuwe data!

Particulier

Leuk dat je een Waterverf Workshop wilt volgen!
Je kunt een plekje voor de workshop reserveren via de webshop of door mij een berichtje te sturen.

Staat er geen workshop in de webshop? Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Dan krijg je als allereerste updates over nieuwe worskshops. Zo kun je dus ook als eerste een plekje reserveren!

 

Privé Sessie

Wil jij een uniek cadeau aan je beste vriendin geven? Of een workshop volgen met je moeder? Dat kan!

Stuur me een berichtje. Dan spreken we precies af wat je/jullie wensen zijn, waar je de workshop wil laten plaatsvinden etc. De workshop zal volledig aangepast zijn aan jullie wensen, daarom is de prijs in overleg.

Kleine groep

Heb jij creatieve vriendinnen? En willen jullie samen een workshop volgen?

Stuur me dan een berichtje, zodat we samen een datum kunnen prikken en jullie wensen bespreken. Het maximale aantal is 5 personen en de prijs is afhankelijk van jullie wensen. Alles kan!

 

Grote groep

Zoek je een leuke activiteit voor bijvoorbeeld een vriendinnen-
of vrijgezellendag?

Stuur me een berichtje. Dan spreken we precies af wat je/jullie wensen zijn, waar je de workshop wil laten plaatsvinden etc. De workshop zal volledig aangepast zijn aan jullie wensen, daarom is de prijs in overleg.

Kom ook!

Wat cursisten zeggen

Toen ik de stoute schoenen aantrok en Marion mailde of ze ons niet ‘even’ een workshop wilde geven, had ik nooit gedacht dat dit spontane ideetje zo goed zou uitwerken. 

Na een korte intro, waarin Marion de verschillende technieken uitlegde, gingen we aan de slag met een cactus. Het verbaasde ons dat aquarellen echt makkelijker is dan we dachten, ook al zijn we allebei een leek op dat gebied.
Kortom, een superleuke workshop die we iedereen zouden aanraden! Naast het feit dat Marion erg goed is in aquarellen, is het ook een gezellige lieverd. Enne.. je hoeft niet bang te zijn dat je met een lege maag naar huis gaat 😉
Jacolien

Jouw naam hier?

Boek een workshop!

Jouw naam hier?

Boek een workshop!

Happy emaillijst

Blijf op de hoogte van de Waterverf Workshops
& andere ontwikkelingen binnen Studio Cremers.

Schrijf je via de knop hieronder in voor de emaillijst. Ik beloof dat ik niet spam, daar heb ik zelf ook een hekel aan!

Privacy Verklaring