Trouwkaartjes

Wat leuk dat jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Ook de voorbereidingen zijn een groot feest. Waarschijnlijk zitten jullie nu in de oriënterende fase. Kijk rustig rond en
neem vooral contact op als je vragen hebt!

Om je een beeld te geven wat ik voor je kan doen heb ik hieronder de mogelijkheden verdeeld in pakketten. Voor andere wilde ideeën sta ik zeker open. Ik maak dan graag een passende offerte op!

Hieronder staan een aantal extra opties met hun bijbehorende meerprijs.
Mocht je voor deze optie willen gaan, benoem dat dan in je bericht!
(De genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW en exclusief drukwerk en/of enveloppen)

– Dubbelzijdige kaart: + 73,00
– Extra proefdruk + 5,00
– Envelop-advies + 20,00
– Extra persoonlijke illustratie + 97,00
– Gepersonaliseerde postzegels + 50,00
– Telefonische brainstorm à 60 minuten + 77,00
– Save the Date kaartjes + 97,00
– Naamkaartjes + 75,00

"Lieve Marion, met jouw oog voor detail en je creativiteit heb je precies die unieke trouwkaart gemaakt die wij voor ogen hadden!

We zouden studiocremers echt iedereen aanraden, nogmaals ontzettend bedankt!"

ERIC & JOLIEK

"Lieve Marion, met jouw oog voor detail en je creativiteit heb je precies die unieke trouwkaart gemaakt die wij voor ogen hadden!

We zouden studiocremers echt iedereen aanraden, nogmaals ontzettend bedankt!"

ERIC & JOLIEK

"Marion heeft mijn Pluymvogel als een feniks uit zijn as doen herrijzen en wat ben ik blij met de illustratie!"

PIYA HUISMAN

Tekstbureau Pluym

“Wij zijn erg blij met het geboortekaartje wat Marion voor onze zoon heeft ontworpen.

Wij waren op zoek naar een origineel en persoonlijk kaartje. Dit heeft Marion goed vertaald in 'n leuk ontwerp. Marion werkt erg professioneel, ze reageert snel op vragen, denkt met je mee en ze is erg creatief. Haar illustraties zijn super mooi en origineel! Nogmaals heel erg bedankt!"

PLEUN & ERWIN

Ouders van Diem

Het eerste ontwerp was meteen alles dat we zochten! Buiten het mooie en kundige schilderwerk van Marion is het super knap dat ze met weinig woorden precies het juiste ontwerp maakt. 

Ze reageert snel op vragen en komt op tijd met de voorstellen. Ook is het erg fijn dat ze al het contact met de drukker uit handen neemt. Ook begeleid ze (of kan ze indien gewenst) je in de juiste keuze voor het papier en de enveloppen. 

Een van de leukste dingen in aanloop naar je baby is het ontwerp van het geboortekaartje. Om dit samen met Marion te doen is een feestje!.”

SANDER & SABINE

Ouders van Isa

“Een vlotte communicatie, enorme flexibiliteit en een altijd fraai resultaat: dat typeert het werken met Marion! Bovendien denkt ze graag mee, luistert ze goed naar de wensen en eisen van de opdrachtgever en weet deze binnen de gestelde deadlines om te toveren tot een aantrekkelijk design.

Haar vrouwelijke touch is een niet te onderschatten en mooie aanvulling. Kortom, wij zetten haar graag en naar alle tevredenheid in.”

LINK BUSINESS CREATIVES

“Marion maakt de allermooiste geboortekaartjes! Ze heeft voor allebei onze jongens, Ties en Guus, een heel tof, uniek kaartje gemaakt. Helemaal in onze smaak. We hadden zelf wel een idee, maar door haar creativiteit zijn de kaartjes écht fantastisch geworden.

Communicatie en overleg waren top, echt een aanrader!

LEON & MARIELLE

Ouders van Ties & Guus

Samenwerken?

Kan ik wat voor jou betekenen? Stuur me vrijblijvend een mailtje op marion@studiocremers.nl of vul hieronder het formulier in. Graag vertel ik je over de mogelijkheden en/of maak ik iets prachtigs voor je!

Privacy Verklaring

4 + 6 =

Op al mijn werk zijn Algemene voorwaarden van toepassing.
Download deze hier.

Wat klanten zeggen

Het is altijd leuk om te zien wat er met je oudleerlingen gebeurt na hun afzwaaien aan de school. In het geval van Marion meer dan goed!

Heel leuk om te zien dat zij onze trouwkaart heeft ontworpen met veel begrip en aandacht. Het is een mooi staaltje ontwerp geworden.

Perre & Lily

“Lieve Marion, met jouw oog voor detail en je creativiteit heb je precies die unieke trouwkaart gemaakt die wij voor ogen hadden!

We zouden Studio Cremers echt iedereen aanraden, nogmaals ontzettend bedankt!”

Eric & Joliek

Hoe ik te werk ga

Ben je enthousiast en wil jij graag een custommade trouwkaart? Hieronder heb ik mijn werkwijze uitgeschreven, zodat je weet wat je kunt verwachten. Mocht je vragen hebben of andere wensen hebben: Laat me dat dan weten via het contactformulier of via de mail!

1. Offerte aanvragen

Via het contactformulier kun je een offerte aanvragen. Het is fijn als jullie de wensen voor de kaart zo specifiek mogelijk kunnen omschrijven. Denk aan het formaat, trouwdatum, de illustratie(s), het soort papier, aantallen, save the date en postzegels.

2. Ontwerpfase

Nadat jullie akkoord zijn gegaan met de offerte zet ik jullie kaartje op mijn planning. Jullie sturen mij dan de teksten, gegevens, etc. voor op de kaart. 

Ik ga dan aan de slag met het kaartje en lever na ongeveer 1-3 weken drie ontwerpvariaties aan. 

3. (Digitale) Proefdruk

Wanneer jullie helemaal blij worden van het ontwerp en na een akkoord maak ik een digitale proefdruk en laat ik  (afhankelijk van je pakket) één gratis proefdruk bij de drukker maken. Dit kaartje ontvang je per post, zodat je kunt zien hoe deze er in het echt uitziet. De levertijd is ongeveer 3-5 werkdagen. 

4. Akkoord & Betaling

Als het proefkaartje helemaal is wat jullie hoopten geven jullie akkoord op de stationary. Hierna volgt de factuur voor de betaling. Nadat deze betaling binnen is zal ik de enveloppen naar jullie sturen (als dit van toepassing is). Mocht je deze eerder willen ontvangen, geef dit dan aan via het contactformulier.

5. Drukken maar!

Yaaasss! Afhankelijk van het proces kunnen de ‘save the date’ kaartjes en/of de trouwkaarten gedrukt worden.

Het liefst ben ik betrokken bij dit proces om de kwaliteit te waarborgen.

 

6. Verzending

Ik probeer de kaartjes altijd binnen 5 werkdagen te leveren via PostNL. Je ontvangt een Track & Trace code, zodat je het pakket kunt volgen. Het is ook mogelijk de kaartjes op te halen in Veldhoven.

Enthousiast geworden?