//

Grafisch & Branding design

Je gaat je eigen bedrijf starten en hebt een logo en huisstijl nodig. Onmisbaar om de wereld te laten zien wie je bent en wat je met je bedrijf wil uitstralen. Of wie weet ben je wel bezig met een rebranding van je bedrijf. Je huidige huisstijl is verouderd en straalt niet meer uit wat jij voor ogen hebt. In beiden gevallen kan ik vanuit jouw kernwaardes een super-persoonlijke branding ontwerpen met huisstijl elementen die je terug kunt laten komen.

Ook kan ik je helpen met je (boek)cover ontwerp, het ontwerpen van je E-book, flyers, conceptvisuals, presentatiebeelden of andere publicaties, promotie- of DTP uitingen. 

Stuur me vooral een berichtje als je andere wensen hebt, ik help je graag!

Daarnaast werk ik regelmatig voor reclame- en/of communicatiebureaus. Leuk! Ik kan je helpen met conceptueel denken en het uitwerken van verschillende middelen en ideeën.

Dus heb je een (langdurig) zieke in dienst, is er iemand zwanger of heb je ‘gewoon’ extra handjes nodig? Laat me dit weten., dan kan ik een (uitgebreider) portfolio opsturen

en kom ik graag langs voor een kennismaking!

Fotografie & Branding voordeel

Het is belangrijk om online zichtbaar te zijn en je (potentiele) klanten te laten zien wie je bent.
Ik adviseer dit dan ook altijd te doen met een goede huisstijl én met goede foto’s van jezelf áls jezelf.En nee. Dit hoeft echt niet awkward te zijn, kijk maar naar mijn website. Geheimpje: Ik hou helemaal niet van voor de camera staan 😉

Wil jij het in één keer goed doen en je visuele identiteit laten staan als een huis? Boek dan naast een pakket van mij (zie hierboven) ook een Ondernemersshoot bij Rosa Wessels Fotografie. Wanneer je dit doet kunnen wij jou een aantrekkelijk voordeel aanbieden en ben je zeker van een oogverblindende visuele identiteit!

Stuur me een berichtje!

Leuk dat je wellicht geïnteresseerd bent. Wie weet ben je wel opzoek naar illustraties voor je nieuwe boek of heb je vragen over het ontwerp van een geboortekaartje? Misschien werk je bij een magazine en zoek je iemand die mooie illustraties wil maken? Of heb je een complete branding nodig voor je nieuwe winkel of wil je heel graag een workshop volgen. Van alle vroijke, nieuwe opdrachten en vragen word ik enthousiast! Laat je niet tegenhouden.

Stuur me een mailtje op marion@studiocremers.nl of vul hieronder het formulier in. Ik kan niet wachten om samen iets prachtigs te maken/bedenken!

 

Vergeet deze niet:

Wat klanten zeggen

Trudy

Eigenaresse, Kapster Trudy

“Toen ik Marion mailde met mijn wensen wist ik dat ik geen gemakkelijke klant was. Ik had allerlei wensen, maar wist tegelijkertijd niet precies wat het moest worden. Ik moet het zien en dan voelen. 
Marion heeft geluisterd en verschillende opzetten gemaakt, opnieuw gebrainstormd en wist mijn wensen om te om te zetten in een fantastisch logo! 
Hij past echt helemaal bij mij! Zoooo blij mee!”
Linda

Eigenaresse, Doula Lin

“Een vlotte communicatie, enorme flexibiliteit en een altijd fraai resultaat: dat typeert het werken met Marion! Bovendien denkt ze graag mee, luistert ze goed naar de wensen en eisen van de opdrachtgever en weet deze binnen de gestelde deadlines om te toveren tot een aantrekkelijk design.

Haar vrouwelijke touch is een niet te onderschatten en mooie aanvulling. Kortom, wij zetten haar graag en naar alle tevredenheid in.”

Link Business Creatives

Enthousiast geworden?